30'ye 1 olum yaptığım Mac'i bile kaybettik.
30 vurup 1 öldüğün halde maçı kaybettiyseniz, ölmemek uğruna bazı roundları satmışsın demektir. O halde kaybetmen normal. Bu forumda rankıma göre iyi oynuyorumcuları çok görüyoruz. Bir zamanlar buna ben de dahildim. Bronzken konu açmıştım nasıl oynuyorum diye. Şuan yan hesabım elmas, mainim plat. (Evet, yan hesabın rankı benim hesaptan daha yüksek. Kendi hesabımın MMR'ı kötü diye dereceli giresim gelmiyor.)
O zaman kendim iyi oynadığımı düşünüyordum fakat sadece aimim ortalamaydı. Bu da bronzdan çıkmak için yeterli değildi. Adam vuruyorum ama işte nasıl vuruyorum? Planti mi engelliyorum, site mı açıyorum yoksa öyle lurk atarken adam mı düşürüyorum? Mevzu buydu. Bronzken lurk atarken adam düşürüyordum, ne site açmak, ne plant korumak, defanstayken plant düşürmek, entry düşürmek vs hak getire. Crosshair Placement'ım hep düzgündü. Biraz aim çalıştım, biraz oyun bilgimi geliştirdim derken bir bakmışım elmas olmuşum.
Oyuna adam vurma mentaliyle baktığın müddetçe de çıkamazsın demirden. Oyun takım oyunu, objektifi var. Objektifleri yerine getir, roundda adam vurmasan bile takımın vurur alır roundu. Bilgisayarın çok kötü değilse (60 FPS sabit alabiliyorsan mesela) rahat golda çıkarsın.