Valorant dereceli maçta oyuncu vuramamak

Warlockk60

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım Platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?

Dosya Ekleri

• Screenshot_498.png
    Screenshot_498.png
    994,3 KB · Görüntüleme: 330
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?
Smurf hesap açmanı öneririm ben mentalimi öyle geliştirdim.

Eğer senin mentalini düşürücek bir oyun ya da oyun modu oynuyorsan, oynarken 2 defa düşün zevk alıyor musun almıyor musun? Eğer almıyorsan ama hala içinde ben oynamak istiyorum hissi varsa dopamin endeksli bir hissiyattır çünkü adam vuramadığın için stres yapıyorsun ama bir yandan oyun oynuyorsun. Vücut dopamin salgılamak istiyor. Bu yüzden stresini bastırmak için tekrar gireyim, fazla adam öldüreyim deyip tekrardan adam vuramadığın zaman döngüye giriyorsun. Kaçan kovalanır hesabı dopamin stresi bastırmak için stresi kovalıyor ama yetişemiyor. Bence belli bir süre ara ver. Hem dopamin seviyen az da olsa düşecek, aynı şekilde stres seviyen de. Belli bir süre başka oyunlarla vakit geçir ya da başka işlerle uğraş. Forumlarda dolaş, rekabetçi girme. Belli bir süre bu süre sonunda mentalini toparlar, dopamin gereksinimin düşer, stres seviyen azalır, daha chill kafayla oyun oynamış olursun.

biraz bilimsel yaklaştım ama bir oyundan ya da başka bir aktiviteden zevk almanın ya da eğlenmenin özü budur.

Şahsi konuşayım; beni strese sokacak bir grupla ya da bireyle asla oynamam. Stres yaratacak bir oyun oynuyorsam sıkıldığım an bırakırım. Online olması ya da rekabetçi olması beni bağlamaz. Sonuçta eğlenmek için sıkıntıdan stresten uzaklaşmak için oyun oynuyoruz. Beni neden sinirlendircek biriyle ya da bir oyun oynayayım? CS2 ve Valorant'ı asla yabancı biriyle oynamam, çok oyun oynayan biri değilim zaten oynadığım esnada da zevk almak isterim. Hayırlı geceler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?

Bol bol aim çalış. Git gut yapacaksın elin alışacak. Yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant gibi bir oyunda aim en son gelen şeylerden biri. Önemli olan game sense, bunun üzerine yoğunlaş olman gereken yerde yapman gereken şeyi yaparsan skorun artmaya zaten başlar. Mental konusunda ise neden dolayı hemen dağıldığını tespit et, sen oynayamadığında mı yoksa takımın oynayamadığında veya sana bir şeyler söylediklerinde mi? Bunun tespitini yapıp mentalini sağlam tutabilirsin.

Geri
Yukarı