Valorant Destek'te "Baktığınız sayfa mevcut değil" hatası

xvazxy

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ta hesap satın aldım ancak hesap EUW sunucusunda çıktı, yani Avrupa dışı. Ben de bunu değiştirmek için Valorant desteğe yazdım ancak desteğe ilettikten sonra bir hata alıyorum. Çözümünü veya sebebini bilen var mı?

hataa.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece tahmini olarak söylüyorum hesap ticket banı yemiş olabilir veya çerezler ile ilgili bir problem olabilir.
ticket banı yediğimi nerden anlarım veya çerezle ilgili problemi nasıl yapabilirim?
Sadece tahmini olarak söylüyorum hesap ticket banı yemiş olabilir veya çerezler ile ilgili bir problem olabilir.

Çerez verilerini temizledim tekrar denedim ama maalesef olmadı.

ticket banı yediğimi nerden anlarım veya çerezle ilgili problemi nasıl yapabilirim?
Ticket banı diye bir şey olduğunu biliyorum ama yemediğim için nasıl anlarsın bilmiyorum fakat çerezleri temizledikten sonra olmazsa çerezleri temizleyip farklı bir hesap girerek deneyin.
Çerezler için:
  1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  2. Sağ üstte Diğer. Ayarlar'ı tıklayın.
  3. "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında Çerezler ve diğer site verileri'ni tıklayın.
  4. Tüm çerezleri ve site verilerini göster. Tümünü kaldır'ı tıklayın.
  5. Tümünü temizle'yi tıklayarak onaylayın
Birde aklıma farklı bir hesaptan daha önce desteğe girdiysen ülke farkı vs. karışık bir bug olabilme ihtimali olabilir mi diye bir seçenek geliyor.

Çerezleri sildim denedim fakat olmadı başka bir TR hesabından denedim oldu hesabın başka bir serverde oldugundan dolayı şüphe ediyorum.

Aslında ben ülke dolayısıyla olduğunu düşünmüyorum. Riot destek sistemi çok değişik bir sistem mesela bir mailin tüm hesapları için tek ve ortak destek bölümü oluyor yani maildeki farklı bir hesap yasaklıysa diğer hesabın destek sayfası da yasaklanır.
Çerezleri sildim denedim fakat olmadı başka bir TR hesabından denedim oldu hesabın başka bir serverde oldugundan dolayı şüphe ediyorum.
Mail değişerek falan aldıysanız hesabın destek bölümü eski mailin üstündeki hesaplara kalmış bile olabilir. Bir sürü olasılık var yani. Farklı hesaptan asıl hesabınız için destek isteyin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı