GeceninSesi Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 29 12 Temmuz 2020 #1 Valorant'a girince discordan konuşunca sesim gitmiyor. Diğerlerinin sesi geliyor. Diğer hiçbir oyunda bu sorun olmuyor sadece Valorant'a oluyor. Sorunu nasıl çözerim?
Valorant'a girince discordan konuşunca sesim gitmiyor. Diğerlerinin sesi geliyor. Diğer hiçbir oyunda bu sorun olmuyor sadece Valorant'a oluyor. Sorunu nasıl çözerim?
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 12 Temmuz 2020 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS GeceninSesi Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 29 12 Temmuz 2020 #3 eqho dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim daha önce ama sorun çözülmedi. Artı 0 Eksi
eqho dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim daha önce ama sorun çözülmedi.
TheScorpion Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 GeceninSesi dedi: Denedim daha önce ama sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... FPS'ni sabitlemeyi dene 60'a mesela. Artı 0 Eksi
GeceninSesi dedi: Denedim daha önce ama sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... FPS'ni sabitlemeyi dene 60'a mesela.