Valorant dünyada en hızlı belayı attım

Düşük elo olduğu biraz belli. Adamlar hiçbir yeri checklemeden 5 kişi sıralanıp Side'a koşmuşlar. Ne doğru düzgün yetenek kullanımı var ne bir smoke. Yine de güzel bir ace. Odin'e laf edenleri de anlamıyorum immo-radiant eloda kullanan bile var.
Immortal-Radyant elodayim, gecen birisi saldirida olmasina ragmen oyunun basindan sonuna kadar sadece odin oynadi. Bir de bucky. Onceki sezon ranki Radyant ve Brimstone oynuyor bu arada.

Burada kimse Odin'e ağlamıyor Odin'e karşı bir düşünce şu, kolay silahlardan biri ve atış hızı çok yüksek olduğu için kullanılması kolay bir silah, bunu gidip vandal da yapın gidip Phantom'da yapın op de yapın vs. ve bu ace çok zormuş gibi gelip burada gösterdiğiniz için yargılanıyorsunuz bir tek siz değil herkes böyle. Kısacası Odin kullanımı oldukça kolay bir silah olduğu ve adamları hareketsiz yakaladığınız için böyle eleştiriler almanız gayet normal.

Burada kimse Odin'e ağlamıyor Odin'e karşı bir düşünce şu, kolay silahlardan biri ve atış hızı çok yüksek olduğu için kullanılması kolay bir silah, bunu gidip vandal da yapın gidip Phantom'da yapın op de yapın vs. ve bu ace çok zormuş gibi gelip burada gösterdiğiniz için yargılanıyorsunuz bir tek siz değil herkes böyle. Kısacası Odin kullanımı oldukça kolay bir silah olduğu ve adamları hareketsiz yakaladığınız için böyle eleştiriler almanız gayet normal.

Uzatmaya 1 raunt kalmış. Hangi silahı alabilirdim? Ayrıca zor bir bela demedim zaten. Sen zor bilr bela olduğunu anlıyorsan diyecek bir şey yok.

Kendileri Max Silver oldukları için kendi kolsuzluklarını Odin'e bağlıyorlar işte. Ayrıca Ascent'te özellikle Sova oynuyorsanız Odin oynayabilirsiniz.

Adamlar ip gibi dizilmiş ne yapabilirdim ki? Son raunt uzatmaya gitse maçı satacağız adamlar iyi oynuyordu. Oyunda ki kolay silahı kullanıp bela atmak suç mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı