Valorant e-sporcularının saçma hataları

Arkadaş mesajında CS'den bahsetmemiş. Demek ki sen Valorant fanboysun. Valorant Fanguard.
Hayır,Cs'yi de çok severim.Keşke ilk hesabımda aptal gibi skin changer açmasaydım. (Hesaplarımı araştırırsınız diye dedim.Hesaplarım gizli.)
Sadece molotof varken değil ki, çoğu zaman lineup görüyoruz, adam infosu varken koşa koşa vurmaya çıkıyor bu bile çok saçma play sayılır.
Maalesef valorantın bazı bölgeleri çok dar.Onu ben de sevmiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 37
Evet kastım spray'e ip gibi dizilmek aynı anda 2 3 oyuncu kaybetmek çoğu zaman roundun gitmesi demek diğer sıralamadığım şeyler ise arkayı çok az kontrol etmek, cross koyulup beklenilecek yerlere flashsiz omuzsuz çıkmak, her yeri kontrol etmeden bomba kurmaya çalışmak, overpeekler vs. Bir maçı izlerken çok rahat bir şekilde hatalar belli oluyor.
Anladım hocam, shoulderpeek'i fazla yapmıyor Valorant e-sporcuları haklısınız. İp gibi dizilmek konusunda harita ve site'lara giriş oldukça dar olduğundan entry alamayıp 5 kişi site'a girerken yakalanabiliyorlar. Hele bir de baitleyenleri var ise lineup kaçınılmaz olur. Genelde eco roundda silah düşürmeye çalışılırken de oluyor bu lineup olayı. Ben saydığınız diğer hatalara ve shoulderpeek'in kullanılmamasına tecrübesizlik diyorum. Ne kadar aim konusunda tatminkâr vaziyette olsalar bile çoğu Fortnite'tan vs. geçtiği için veya CS'de bir başarı elde edemedigi için tecrübesiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı