ToRiA Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Valorant'ta uzun süredir beklediğim Ejder Ateşi Vandal mağazama gelmedi hala, ben de acaba Ejder Ateşi Vandal mağazadan kaldırıldı mı şüphesine düştüm. Valorant Ejder Vandal mağazadan kaldırıldı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2021
Valorant'ta uzun süredir beklediğim Ejder Ateşi Vandal mağazama gelmedi hala, ben de acaba Ejder Ateşi Vandal mağazadan kaldırıldı mı şüphesine düştüm. Valorant Ejder Vandal mağazadan kaldırıldı mı?
Sergenksgl Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 ToRiA dedi: Valorant'ta uzun süredir beklediğim Ejder Ateşi Vandal mağazama gelmedi hala, ben de acaba Ejder Ateşi Vandal mağazadan kaldırıldı mı şüphesine düştüm. Valorant Ejder Vandal mağazadan kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... Geldi mi Artı 0 Eksi
ToRiA dedi: Valorant'ta uzun süredir beklediğim Ejder Ateşi Vandal mağazama gelmedi hala, ben de acaba Ejder Ateşi Vandal mağazadan kaldırıldı mı şüphesine düştüm. Valorant Ejder Vandal mağazadan kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... Geldi mi
E emir turanlı Zeptopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #12 Forse dedi: Bir efsaneye göre Ejder Ateşi Vandal'ı ilk geldiğinden sonra tekrar gören olmamış. Oyuncular hala arıyor. Genişletmek için tıkla... Ejder için para biriktirmiştim mağazama gelene kadar VP'ye zam geldi. Artı 0 Eksi
Forse dedi: Bir efsaneye göre Ejder Ateşi Vandal'ı ilk geldiğinden sonra tekrar gören olmamış. Oyuncular hala arıyor. Genişletmek için tıkla... Ejder için para biriktirmiştim mağazama gelene kadar VP'ye zam geldi.