E ege çınar erdm Yoctopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 23 Ocak 2024 #2 ege çınar erdm dedi: Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir?
ege çınar erdm dedi: Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 23 Ocak 2024 #3 Dahili harici ekran kartın yoksa görüntü gelmez zaten görüntü varsa Valorant'ta açar.
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 23 Ocak 2024 #4 ege çınar erdm dedi: Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Bende de ekran kartı yok ama 144 sabit oynayabiliyorum.
ege çınar erdm dedi: Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Bende de ekran kartı yok ama 144 sabit oynayabiliyorum.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 Diyelim ki açtınız, verim alamayacaksınız. E: intel hd istiyormuş bir deneyin.
E ege çınar erdm Yoctopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #6 624739 dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi
624739 dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 23 Ocak 2024 #7 ege çınar erdm dedi: çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu işlemcide dahili grafik önbelleği yok, yani oyunu açmayı bırakın görüntü dahi alamazsınız.
ege çınar erdm dedi: çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu işlemcide dahili grafik önbelleği yok, yani oyunu açmayı bırakın görüntü dahi alamazsınız.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #8 ege çınar erdm dedi: çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi Genişletmek için tıkla... Bence pek denediğinizde değmez, ama çok hevesliyseniz bi deneyin.
ege çınar erdm dedi: çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi Genişletmek için tıkla... Bence pek denediğinizde değmez, ama çok hevesliyseniz bi deneyin.
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 ege çınar erdm dedi: Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Kandıramasıın.
ege çınar erdm dedi: Merhaba konuya gireceğim direk. Benim bilgisayarımda ekran kartı yok Valorant'ı ekran kartsız açamıyorum. Bilgisayarı kandırabilir miyim ya da Valorant'ı nasıl açabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Kandıramasıın.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 23 Ocak 2024 #10 Rassit dedi: Diyelim ki açtınız, verim alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartsız 300 FPS alan sistemler var, neden verim alamasın? Livo dedi: Dahili harici ekran kartın yoksa görüntü gelmez zaten görüntü varsa Valorant'ta açar. Genişletmek için tıkla... Varsa açar diye bir şey yok. DirectX 11 desteği olmalı ayrıca.
Rassit dedi: Diyelim ki açtınız, verim alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartsız 300 FPS alan sistemler var, neden verim alamasın? Livo dedi: Dahili harici ekran kartın yoksa görüntü gelmez zaten görüntü varsa Valorant'ta açar. Genişletmek için tıkla... Varsa açar diye bir şey yok. DirectX 11 desteği olmalı ayrıca.