M mahmut0006 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar oyuna yeni başladım grafik ayarı atabilecek olan var mı= oyun işlemci ağırlıklı ama işlemciden çok ekran kartına yük biniyor, derecesi 80 buluyor. Yardımcı olursanız sevirim.
Arkadaşlar oyuna yeni başladım grafik ayarı atabilecek olan var mı= oyun işlemci ağırlıklı ama işlemciden çok ekran kartına yük biniyor, derecesi 80 buluyor. Yardımcı olursanız sevirim.
byildirim9 Centipat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Valorant'ı en iyi sistemim olsa da düşük ayarda oynuyorum hep yüksek ayardaki grafiklerini oyunun bir türlü sevemedim.
Valorant'ı en iyi sistemim olsa da düşük ayarda oynuyorum hep yüksek ayardaki grafiklerini oyunun bir türlü sevemedim.
M mahmut0006 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 byildirim9 dedi: Valorant'ı en iyi sistemim olsa da düşük ayarda oynuyorum hep yüksek ayardaki grafiklerini oyunun bir türlü sevemedim. Genişletmek için tıkla... Bana ekran ve grafik ayarlarını atarmısn
byildirim9 dedi: Valorant'ı en iyi sistemim olsa da düşük ayarda oynuyorum hep yüksek ayardaki grafiklerini oyunun bir türlü sevemedim. Genişletmek için tıkla... Bana ekran ve grafik ayarlarını atarmısn
byildirim9 Centipat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 mahmut0006 dedi: Bana ekran ve grafik ayarlarını atarmısn Genişletmek için tıkla... Şuan atamam çünkü PC'yi formatladım ama tüm hepsi düşükte en alttakiler de kapalıydı.
mahmut0006 dedi: Bana ekran ve grafik ayarlarını atarmısn Genişletmek için tıkla... Şuan atamam çünkü PC'yi formatladım ama tüm hepsi düşükte en alttakiler de kapalıydı.