- Makaleler
- 1
Görseldeki hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Process Monitor raporu da oluşmadı nedense.
Onunla çakışma ihtimali olabilir. İnternetten baktığım kadarıyla o SYS dosyasının orada olmasının ikisi sebebi olabilir; EaseUS'ın bir parçası veya bir zararlı yazılım. EaseUS'ı kaldırıp sisteminizi yeniden başlatırsanız oyun açılır gibime geliyor. Vanguard'ın bazı yazılımları çakıştıkları için kara listeye eklediği bir gerçek.Bir ara kullanmıştım. Duruyor hala bilgisayarda.
Onunla çakışma ihtimali olabilir. İnternetten baktığım kadarıyla o SYS dosyasının orada olmasının ikisi sebebi olabilir; EaseUS'ın bir parçası veya bir zararlı yazılım. EaseUS'ı kaldırıp sisteminizi yeniden başlatırsanız oyun açılır gibime geliyor. Vanguard'ın bazı yazılımları çakıştıkları için kara listeye eklediği bir gerçek.Bir ara kullanmıştım. Duruyor hala bilgisayarda.
Programı kaldırıp yeniden başlatınca açıldı oyun çok teşekkürler.Onunla çakışma ihtimali olabilir. İnternetten baktığım kadarıyla o SYS dosyasının orada olmasının ikisi sebebi olabilir; EaseUS'ın bir parçası veya bir zararlı yazılım. EaseUS'ı kaldırıp sisteminizi yeniden başlatırsanız oyun açılır gibime geliyor. Vanguard'ın bazı yazılımları çakıştıkları için kara listeye eklediği bir gerçek.
Sabahtan beridir uğraşıyorum bi oyun oynayamadım dedim eyw çözdüm sağol yaOnunla çakışma ihtimali olabilir. İnternetten baktığım kadarıyla o SYS dosyasının orada olmasının ikisi sebebi olabilir; EaseUS'ın bir parçası veya bir zararlı yazılım. EaseUS'ı kaldırıp sisteminizi yeniden başlatırsanız oyun açılır gibime geliyor. Vanguard'ın bazı yazılımları çakıştıkları için kara listeye eklediği bir gerçek.
Merhaba bu dosyaları nasıl silebilirim yardımcı olur musun? @Kerem00Onunla çakışma ihtimali olabilir. İnternetten baktığım kadarıyla o SYS dosyasının orada olmasının ikisi sebebi olabilir; EaseUS'ın bir parçası veya bir zararlı yazılım. EaseUS'ı kaldırıp sisteminizi yeniden başlatırsanız oyun açılır gibime geliyor. Vanguard'ın bazı yazılımları çakıştıkları için kara listeye eklediği bir gerçek.
İsmi yazan dosyanın ait olduğu programı kaldırman gerekiyor. İnternette aratabilirsin hangi dosyanın hangi programa ait olduğunu.Merhaba bu dosyaları nasıl silebilirim yardımcı olur musun? @Kerem00

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.