rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #1 Valorant oynarken farem gecikmeli tepki veriyor. Sağa doğru yavaş çevirmeme rağmen gecikmeli veriyor diğer FPS oyunlarında böyle sorun yaşamıyorum. Aynı zamanda oyunun sesleri çöküyor. Bilgisayarımda herhangi bir sorun yok.
Valorant oynarken farem gecikmeli tepki veriyor. Sağa doğru yavaş çevirmeme rağmen gecikmeli veriyor diğer FPS oyunlarında böyle sorun yaşamıyorum. Aynı zamanda oyunun sesleri çöküyor. Bilgisayarımda herhangi bir sorun yok.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #2 Kaldırıp baştan kurun. Artı 0 Eksi
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #3 Sistem yetmediği için de olabiliyor. Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #4 BilgisiZz dedi: Kaldırıp baştan kurun. Genişletmek için tıkla... Bugün denedim olmadı. Spade427 dedi: Sistem yetmediği için de olabiliyor. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim yetiyor. 70-100 FPS ile oynuyorum. Artı 0 Eksi
BilgisiZz dedi: Kaldırıp baştan kurun. Genişletmek için tıkla... Bugün denedim olmadı. Spade427 dedi: Sistem yetmediği için de olabiliyor. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim yetiyor. 70-100 FPS ile oynuyorum.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #5 rawll dedi: Bugün denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde fare ivme seçeneği var. İlk olarak onu söyleyecektim fakat seslerde de sorun olduğunu görünce vazgeçtim. Artı 0 Eksi
rawll dedi: Bugün denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde fare ivme seçeneği var. İlk olarak onu söyleyecektim fakat seslerde de sorun olduğunu görünce vazgeçtim.
KS KS rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #6 BilgisiZz dedi: Oyun içerisinde fare ivme seçeneği var. İlk olarak onu söyleyecektim fakat seslerde de sorun olduğunu görünce vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Son iki gündür bu sorunla mücadele ediyorum. Sanırım Valorant'ta bir sorun var. Artı 0 Eksi
BilgisiZz dedi: Oyun içerisinde fare ivme seçeneği var. İlk olarak onu söyleyecektim fakat seslerde de sorun olduğunu görünce vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Son iki gündür bu sorunla mücadele ediyorum. Sanırım Valorant'ta bir sorun var.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #7 rawll dedi: Son iki gündür bu sorunla mücadele ediyorum. Sanırım Valorant'ta bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarınızı, oyun çözünürlüğünüzü ve bilgisayar çözünürlüğünüzü değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
rawll dedi: Son iki gündür bu sorunla mücadele ediyorum. Sanırım Valorant'ta bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarınızı, oyun çözünürlüğünüzü ve bilgisayar çözünürlüğünüzü değiştirip deneyin.
KS KS rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #8 BilgisiZz dedi: Grafik ayarlarınızı, oyun çözünürlüğünüzü ve bilgisayar çözünürlüğünüzü değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bu da işe yaramadı. Artı 0 Eksi
BilgisiZz dedi: Grafik ayarlarınızı, oyun çözünürlüğünüzü ve bilgisayar çözünürlüğünüzü değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bu da işe yaramadı.