Çözüldü Valorant Firmware TPM 2.0 hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swet2

Yoctopat
Daha fazla  
2 gündür normalce oyuna girebilıyorken bu sabah bu hatayı almaya başladım. Anakartım TPM 2.0 desteklemiyor, illa anakartmı degişmem lazım?

1764690803498.png

Dosya Ekleri

• 1764690774206.png
    1764690774206.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 5
Çözüm
İşlemcin Intel ise BIOS'a girip Advanced'a geçip security kısmından(veya sende başka menüde de olabilir) Intel Platform Trust Technology özelliğini Enabled'e çekmeyi, aynı kısımda TPM 2.0 seçeneği varsa onu da Enabled'e çekmeyi dene.

İşlemcin AMD ise yine BIOS>Security>AMD fTPM>Firmware TPM seçeneğini Enabled'e getir.

Bunlar işe yaramazsa bakılır.
İşlemcin Intel ise BIOS'a girip Advanced'a geçip security kısmından(veya sende başka menüde de olabilir) Intel Platform Trust Technology özelliğini Enabled'e çekmeyi, aynı kısımda TPM 2.0 seçeneği varsa onu da Enabled'e çekmeyi dene.

İşlemcin AMD ise yine BIOS>Security>AMD fTPM>Firmware TPM seçeneğini Enabled'e getir.

Çözüm
İşlemcin Intel ise BIOS'a girip Advanced'a geçip Security kısmından(veya sende başka menüde de olabilir) Intel Platform Trust Technology özelliğini Enabled'e çekmeyi, aynı kısımda TPM 2.0 seçeneği varsa onu da Enabled'e çekmeyi dene.

İşlemcin AMD ise yine bıos>security>amd ftpm>firmware TPM seçeneğini Enabled'e getir.

Adam anakart TPM 2.0 desteklemiyor demiş ya.

Adam anakart TPM 2.0 desteklemiyor demiş ya.
Valorant oynadığım dönemler benimki de desteklemiyordu, bir şekilde BIOS'tan halletmiştim.
Arkadaş son 2 gündür bu hatayı aldığını söylemiş, anakartı TPM 2.0'ı son 2 gündür mü desteklememeye başladı:)

saol kral açıldı oyunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı