Valorant FPS değerleri nasıl değişir?

Say Bi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün 2K bir monitör aldım oyunu 2K'da oynuyorum oyun içinde ortalama 130-170 FPS arası gidip geliyor fakat grafikleri düşürsem de yükseltsem de aynı değerlerde geziyor. Ekran kartım Max 63 derece gördü darboğaz mı oluyor acaba bilen arkadaşlar söylerse sevinirim.

Sistem özelliklerim:

Ekran kartı: PNY RTX 3060 12 GB (%70-75 kullanım gözüküyor.)
İşlemci: AMD Ryzen 5 4650G (%35-40 kullanım gözüküyor.) (en yakın sürede değişmeye çalışacağım.)
RAM: 16 GB DDR4 3200MHz.

Darboğaz kralı. Darboğazdan kaynaklanıyor olabilir çünkü Valorant ekran kartını o kadar kullanması hiç normal değil bende işlemci %20 ekran kartı %10 kullanılıyor.

1080p yaptığımda FPS 250-300 bandına çıktı kullanımda %50-55 arasına düştü dediğiniz gibi en mantıklısı işlemci upgrade.

Aynen bende de aynı şekil oluyor düşük ayar yüksek sistemde her zaman darboğaz yapıyor GTA 5 de high ayarlarda takılamalar yaşıyordum very high 2K çekince düzelmişti.

Ayrıca ekran kartınız ve işlemciniz 5600'e geçsenizde 1080p oyun oynamak daha iyi olacaktır 2K sistemi zorlayacaktır.

Aynen bende de aynı şekil oluyor düşük ayar yüksek sistemde her zaman darboğaz yapıyor GTA 5 de high ayarlarda takılamalar yaşıyordum very high 2K çekince düzelmişti.
Anladım. Monitörde ghosting var mı diye bakıyorum da ben pek anlamıyorum bir fotoğraf atsam biliyorsanız bir şey söyleyebilir misiniz yeni konu açmak için 40 dakika sürem var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı