Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Valorant'ta FPS göstergesini açıyorum oyundan çıkıp girdiğimde gösterge kapanmış oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Valorant'ta FPS göstergesini açıyorum oyundan çıkıp girdiğimde gösterge kapanmış oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
H halfhead Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 704 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2021 #2 Sizlik durum değil. Valorant'a gelen güncelleme ile oluyor. Güncelleme beklemekten başka çaremiz yok. Artı 1 Eksi
Sizlik durum değil. Valorant'a gelen güncelleme ile oluyor. Güncelleme beklemekten başka çaremiz yok.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.271 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2021 #3 YasinTekcan07 dedi: Valorant'ta FPS göstergesini açıyorum oyundan çıkıp girdiğimde gösterge kapanmış oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Riot bir sonraki güncelleme ile düzelteceğini söyledi sıkıntı yok. Artı 1 Eksi
YasinTekcan07 dedi: Valorant'ta FPS göstergesini açıyorum oyundan çıkıp girdiğimde gösterge kapanmış oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Riot bir sonraki güncelleme ile düzelteceğini söyledi sıkıntı yok.
N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2021 #4 Aynı sorun bende de var. Fps göstergesini ayarlıyorum. Çıkıyorum giriyorum başka bir şey oluyo o. Artı 0 Eksi
KS KS Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Herkese teşekkürler. halfhead dedi: Sizlik durum değil. Valorant'a gelen güncelleme ile oluyor. Güncelleme beklemekten başka çaremiz yok. Genişletmek için tıkla... CptnAktas dedi: Riot bir sonraki güncelleme ile düzelteceğini söyledi sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Noqx dedi: Aynı sorun bende de var. Fps göstergesini ayarlıyorum. Çıkıyorum giriyorum başka bir şey oluyo o. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Herkese teşekkürler. halfhead dedi: Sizlik durum değil. Valorant'a gelen güncelleme ile oluyor. Güncelleme beklemekten başka çaremiz yok. Genişletmek için tıkla... CptnAktas dedi: Riot bir sonraki güncelleme ile düzelteceğini söyledi sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Noqx dedi: Aynı sorun bende de var. Fps göstergesini ayarlıyorum. Çıkıyorum giriyorum başka bir şey oluyo o. Genişletmek için tıkla...