elliewas Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 41 8 Nisan 2021 #1 Bugün gece pazarı geldi. Ben Yağmacı Vandal bekliyordum, gelmedi. Peki size neler geldi?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 8 Nisan 2021 #2 Bana en iyi G.U.N baton geldi bir de Asil Spectre vardı. Fatih Ghost baya iyi fiyata gelmiş size. Artı 0 Eksi
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #3 elliewas dedi: Bugün gece pazarı geldi. Ben Yağmacı Vandal bekliyordum, gelmedi. Peki size neler geldi? Eki Görüntüle 963605 Genişletmek için tıkla... Yan hesaba yağmacı geldi. elliewas dedi: Bugün gece pazarı geldi. Ben Yağmacı Vandal bekliyordum, gelmedi. Peki size neler geldi? Eki Görüntüle 963605 Genişletmek için tıkla... Fatih ghost veya asil spectre alınabilir, tabii önce vandal ve phantoma almak lazım. Artı 0 Eksi
elliewas dedi: Bugün gece pazarı geldi. Ben Yağmacı Vandal bekliyordum, gelmedi. Peki size neler geldi? Eki Görüntüle 963605 Genişletmek için tıkla... Yan hesaba yağmacı geldi. elliewas dedi: Bugün gece pazarı geldi. Ben Yağmacı Vandal bekliyordum, gelmedi. Peki size neler geldi? Eki Görüntüle 963605 Genişletmek için tıkla... Fatih ghost veya asil spectre alınabilir, tabii önce vandal ve phantoma almak lazım.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 8 Nisan 2021 #4 Keşke marketiniz bende olsa. Artı -1 Eksi
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 İyon Operatör geldi 900 VP'ye. Tek sevindiğim yanı bu. Artı 0 Eksi
Y Yellowzs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 72 8 Nisan 2021 #6 Bana en sevdiğim 2 bıçak geldi gerisi çöp. Yağmacı bıçak ve Asil balta. Artı 0 Eksi
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 8 Nisan 2021 #7 Ruter dedi: İyon Operatör geldi 900 VP'ye. Tek sevindiğim yanı bu. Genişletmek için tıkla... Çok iyiye gelmiş. Alınır. Artı 0 Eksi
Ruter dedi: İyon Operatör geldi 900 VP'ye. Tek sevindiğim yanı bu. Genişletmek için tıkla... Çok iyiye gelmiş. Alınır.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #8 ableben dedi: Çok iyiye gelmiş. Alınır. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki tüm radyanitlerimi fatih ghosta ve asil phantoma harcadım. Alsam da kullanmayacağım geliştirene kadar sıkılmamak için. Artı 0 Eksi
ableben dedi: Çok iyiye gelmiş. Alınır. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki tüm radyanitlerimi fatih ghosta ve asil phantoma harcadım. Alsam da kullanmayacağım geliştirene kadar sıkılmamak için.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 8 Nisan 2021 #9 Ruter dedi: Ne yazık ki tüm radyanitlerimi fatih ghosta ve asil phantoma harcadım. Alsam da kullanmayacağım geliştirene kadar sıkılmamak için. Genişletmek için tıkla... Ben de Ejder Vandal bekliyorum ama sadece geliştirecek kadar Radyanit var. Şanssızlık işte. Ya kardeşim sen yırtık dondan çıkar gibi nereden geliyorsun? Konuyu değiştirme sana fikrini soran olmadı 3. defa söylüyorum. Artı 0 Eksi
Ruter dedi: Ne yazık ki tüm radyanitlerimi fatih ghosta ve asil phantoma harcadım. Alsam da kullanmayacağım geliştirene kadar sıkılmamak için. Genişletmek için tıkla... Ben de Ejder Vandal bekliyorum ama sadece geliştirecek kadar Radyanit var. Şanssızlık işte. Ya kardeşim sen yırtık dondan çıkar gibi nereden geliyorsun? Konuyu değiştirme sana fikrini soran olmadı 3. defa söylüyorum.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #10 ableben dedi: Ben de Ejder Vandal bekliyorum ama sadece geliştirecek kadar Radyanit var. Şanssızlık işte. Genişletmek için tıkla... Asil varken Ejder saçma geliyor ya bana. Yaptığım en doğru kararmış gibi geliyor Asil Vandaş almak. HS attıktan sonraki ses ve hissiyatı aşırı iyi. Artı 0 Eksi
ableben dedi: Ben de Ejder Vandal bekliyorum ama sadece geliştirecek kadar Radyanit var. Şanssızlık işte. Genişletmek için tıkla... Asil varken Ejder saçma geliyor ya bana. Yaptığım en doğru kararmış gibi geliyor Asil Vandaş almak. HS attıktan sonraki ses ve hissiyatı aşırı iyi.