cinarciginiz Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #1 Merhabalar. Valorant'ı indirdim ama Vanguard inmediği için kabul etmiyor. Ne yapmalıyım? Talep de attım ama yazmadılar bir şey 4 gündür. Gerekli bir programı kuramadık diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021
Merhabalar. Valorant'ı indirdim ama Vanguard inmediği için kabul etmiyor. Ne yapmalıyım? Talep de attım ama yazmadılar bir şey 4 gündür. Gerekli bir programı kuramadık diyor.
KtPt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et istersen bu kanala bakabilirsin En kötü tekrar kur ya da sadece Vanguard'ın dosyasını bulup indir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et istersen bu kanala bakabilirsin En kötü tekrar kur ya da sadece Vanguard'ın dosyasını bulup indir.