Felaxy Decapat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #1 Valorant her bilgisayarı açtığımda doğrulama yapıyor, yapmadan oyuna giremiyorum. System Error veriyor. Vanguard'ı sildim, yükledim, olmadı. Valorant'ı sildim, yükledim, olmadı. VALORANT.PML drive.google.com VALORANT-Win64-Shipping.PML drive.google.com RiotClientServices.PML drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Valorant her bilgisayarı açtığımda doğrulama yapıyor, yapmadan oyuna giremiyorum. System Error veriyor. Vanguard'ı sildim, yükledim, olmadı. Valorant'ı sildim, yükledim, olmadı. VALORANT.PML drive.google.com VALORANT-Win64-Shipping.PML drive.google.com RiotClientServices.PML drive.google.com
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 2 Çözümler 8 29 Haziran 2021 #2 Antivirüs uygulamasını devre dışı bırakmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Felaxy Decapat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #3 Antivirüs uygulaması yok. Windows defeder var onu da kapatsam bile yeniden başlatınca geri açılıyor. Artı 0 Eksi