Valorant gümüş ranktan nasıl çıkılır?

iPredex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle rankım gümüş 2, önceki sezon gümüş 3tüm fakat oyun beni bronz 2'ye geri attı. Şu an tekrar çabalayarak gümüş 2'ye geldim. Fakat takımıma gelen bazı sorunlu arkadaşlar yüzünden bir türlü maç kazanamıyorum. Her el takım MVP veya direkt maç MVP'si oluyorum. Belirli bir mainim yok oynayabildiğim karakterler düellocu oluyor genelde. Duomla birlikte giriyoruz ve gümüşü hakketiğimizi düşünmüyorum. Kimse info vermiyor gerekli olan karakterleri mecbur ben alıyorum. İnstalock Jett/Reyna vs gelince direkt maçı bozuyorum. Rank atlamam konusunda tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Hocam kesinlikle ekipleşmek. Oyunda iletişimi iyi birileri denk gelirse direkt ekleyin toplu girmeye başlayın. Çünkü kitle yüzünden zor çıkılan ranklar.

Hocam kesinlikle ekipleşmek. Oyunda iletişimi iyi birileri denk gelirse direkt ekleyin toplu girmeye başlayın. Çünkü kitle yüzünden zor çıkılan ranklar.

Ekipleşemiyoruz hocam zaten MVP oluyorum maç kaybediyorum sürekli bir de oynadığımız oyun Valorant MVP girmeme rağmen -20 kp veriyor. :D

Ekipleşsek bile oynayanlar pek infolu oynamıyor bence ranktaki en büyük sorun bu.

Aimini ve gamesensini geliştirerek kendince de stratejiler kurarak ve buna uygun karakterler ile oynayarak çıkabilirsin. Ayrıca ımmortal seviyesine gelene kadar da 5'li girmeni pek tavsiye etmem hızlı gelişebilmen adına.

Aimini ve gamesensini geliştirerek kendince de stratejiler kurarak ve buna uygun karakterler ile oynayarak çıkabilirsin. Ayrıca ımmortal seviyesine gelene kadar da 5'li girmeni pek tavsiye etmem hızlı gelişebilmen adına.

Maalesef ki smurfler ve takımdakiler yüzünden pek mümkün olmuyor sadece duomla giriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı