Valorant gümüşten altına çıkamamak neden olur?

Herkese merhaba. Ben başka bir Gold hesaptan Valorant'ı Gold rankta iyi oynuyorum fakat ana hesabımı bir türlü gümüşten golda çıkaramıyorum ne yapmam lazım?

Gold ve gümüş eloda takıma gelen sıkıntılı oyuncular yüzünden veya karşı takıma gelen smörflerin çok olduğu elolar. 1-2 arkadaşınızla oynarsanız sizin elonuzda olan kolay bir şekilde çıkabilirsiniz.

Herkese merhaba. Ben başka bir Gold hesaptan Valorant'ı Gold rankta iyi oynuyorum fakat ana hesabımı bir türlü gümüşten golda çıkaramıyorum ne yapmam lazım?

O ranklarda Reyna gibi aim odaklı karakterler almanı öneririm yok Sage alayım falan deme o rankda sana etkisi olmaz DPI falan iyi ayarla dereceli girmeden önce bir aim rutini oluştur kendine.

Düşük elolarda genelde movement çok kötü oluyor. Daha iyi pozisyon almaya, kesin kill çıkaracağın ya da rakiplerden üstün bir açı yakalayacağın yerlerde oyna. Shift'i efektif kullan peeklerini daha iyi atmaya çalış aimin kötü de olsa diaya kadar çıkarsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı