Hüseyinemir Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Merhaba oyuna dün güncelleme yaptım ve oyundaki FPS'im 200'den 50'ye düştü. Nasıl çözebilirim?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 21 Şubat 2025 #2 Hüseyinemir dedi: Merhaba oyuna dün güncelleme yaptım ve oyundaki FPS'im 200'den 50'ye düştü. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarını sıfırlayın ve eski ayarlarınıza geri getirin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
Hüseyinemir dedi: Merhaba oyuna dün güncelleme yaptım ve oyundaki FPS'im 200'den 50'ye düştü. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarını sıfırlayın ve eski ayarlarınıza geri getirin. Ben öyle yapınca düzelmişti.
KS KS Hüseyinemir Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 Kuzgun_81 dedi: Görüntü ayarlarını sıfırlayın ve eski ayarlarınıza geri getirin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... maalesef denedim olmadı Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: Görüntü ayarlarını sıfırlayın ve eski ayarlarınıza geri getirin. Ben öyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... maalesef denedim olmadı