Polhorse Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Riot İstemcisine girdiğimde güncelleme var diyor güncelleye bastığımda yükleniyor yazısı çıkıyor. Arka planda da indirme yok. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Riot İstemcisine girdiğimde güncelleme var diyor güncelleye bastığımda yükleniyor yazısı çıkıyor. Arka planda da indirme yok.
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 21 Şubat 2025 #2 Çık gir yapın bir anda oyna tuşu geliyor.
Polhorse Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 proyato dedi: Çık gir yapın bir anda oyna tuşu geliyor. Genişletmek için tıkla... Güncelle tuşuna basıyorum ve daha hiçbir şey indirmeden böyle oluyor kaç kez kapatıp açtım ama arka planda da indirme yapmıyor.
proyato dedi: Çık gir yapın bir anda oyna tuşu geliyor. Genişletmek için tıkla... Güncelle tuşuna basıyorum ve daha hiçbir şey indirmeden böyle oluyor kaç kez kapatıp açtım ama arka planda da indirme yapmıyor.