Valorant güzel midir?

Aylar gecmis yazismalardan ama bende 2 3 bir şey yazam bari. Hileler artti bayağı ve kitlesi cok gicik. Sabah aksam CS kötu Valorant iyi diyenlerle doldu sosyal medya. Onun disinda bence guzel oyun.
 
Aylar geçmiş yazışmalardan ama bende 2-3 bir şey yazayım bari. Hileler arttı bayağı ve kitlesi çok gıcık. Sabah akşam CS kötü Valorant iyi diyen avellerle doldu sosyal medya. Onun dışında bence güzel oyun.
Hile yok gibi bir şey aksine. Benim için de Valorant daha iyi. Avel mi oluyorum şimdi?
 
Böyle giderse cidden bitecek ama.
Evet yani oyunun mm tarafi eger cok yuksek ranka sahip degilsek cidden berbat. silver,nova,dmg felan cok hile cikiyor ama global ranklarda cok gormedim ayrica zaten faceit vb modlarda oynayanlara cok nadiren cikiyor.Sonuc olarak oyunun saglam kitlesi var fakat her gecen gun hile yuzunden oyunu birakanlar cogaliyor
 
Güzel bir oyun ama herkesi tatmin etmez diye düşünüyorum mesela mekanikleri falan güzel gelmeyebilir ve tek başına gireceksen kitlesi çok kanser.
 
Bir sürü oyun oynadım ama içlerinden en sevdiğim CS:GO oldu. Eskiden Rainbow Six Siege severdim. 2015'ten beri takipteydim. Bu ay oyunu satın aldım. 15 saat oynadıktan sonra sıkıldım, sildim (8 GB yükleme paketi ile). Sadece bilgisayarda CS:GO var. Sık sık oynuyorum. Sizce Valorant güzel midir? Oynayabilir miyim? En önemlisi hile var mı? Ve mermiler rastgele bir yerlere gidiyor mu? Tavsiyeleriniz açığım.

Steam oyunlarım.
Valorant güzel bir oyun. Tavsiye ederim. Düşük rütbelerde biraz kitlesi sinir bozucu olabiliyor, genel her oyunda olduğu gibi. Hile ben daha rastlamadım, az olduğunu düşünüyorum. CS:GO kadar fazla değildir.
 

Geri
Yukarı