Bundan yaklaşık 2 ay önce Valorant'tan boş yere donanım banı yedim. İlk yediğimde aman ne olacak dedim yeni hesap açtım ama yine yedim sonra donanım banı yediğimi anladım. Haftada 2 gün (okul sayesinde) arkadaşlarımla oyun keyfim vardı o da gitti.
Bundan yaklaşık 2 ay önce Valorant'tan boş yere donanım banı yedim. İlk yediğimde aman ne olacak dedim yeni hesap açtım ama yine yedim sonra donanım banı yediğimi anladım. Haftada 2 gün (okul sayesinde) arkadaşlarımla oyun keyfim vardı o da gitti.
Haksız derken gerçekten haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Riot'a yazın ama sanmıyorum haksız ban yediğinizi hayatımda bir oyundan ban yiyip de ben şunu yaptım ban yedim diyeni görmedim alayı haksız banlanıyor
Hocam Vanguard durduk yere ban falan atmıyor betadan beri oynuyorum beni niye banlamadı durduk yere arkadaşınız ya trollemiştir ya da hile açmıştır size söylemeden siz de durduk yere banlandı sanıyorsunuz. Vanguard mükemmel bir sistem değil ancak öyle gelene geçene boş beleş cheat engineyi falan hile algılayıp ban atacak kadar da aptal bir antihile değil kusura bakmayın.