Valorant harici ekran kartı ile başlatılmıyor

bilgeee

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ı harici ekran kartımla başlatamıyorum. Dahili ekran kartım Valorant için yetersiz. Bu yüzden sanırım oyun açılmıyor. Görev yöneticisinde yanıt vermiyor deyip kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim :D

Dosya Ekleri

• logs.txt
    10,9 KB · Görüntüleme: 324
Tam olarak anlamadım. Zaten Valorant açılıyorsa harici görev yapıyordur. Tam olarak bağımsız çalışamaz.

İşte Valorant bu yüzden açılmıyor. Açarken dahili kart ile açıyor. Dahili kart da yetersiz olduğu için otomatik kapanıyor.

Tam olarak anlamadım. Zaten Valorant açılıyorsa harici görev yapıyordur. Tam olarak bağımsız çalışamaz.

SSD almayı ve RAM'i 8 GB'a çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü oyun açılırken disk %100 oluyor sonra yanıt vermiyor. Log dosyalarını incelediğimde "Clear the OS cache" tarzı bir şey diyor. Eğer bununla alakalı ise dediğimi yapacağım. Ancak alakalı değilse sorun ekran kartı ise yeni PC için biriktireceğim paramı. Boşa SSD ve RAM'e para vermeye gerek yok.

Ancak ekran kartı sorunu da olabilir. Fotoğrafta güç tasarrufu ve yüksek performansta dahili ekran kartımı gösteriyor. Bunun AMD'nin genel problemi olduğunu duydum. Ayrıca sizin dediğiniz gibi dahili ve harici kartı birlikte kullanıyordur. Menüde dahili, maçta harici kartı. Yani bunun için açmaması saçma olmaz mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (129).png
    Ekran Görüntüsü (129).png
    105,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı