F fatihsimsek7 Decapat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Valorant'ta bir maça giriyorum 5 dakika sonra hata vermeden atıyor nasıl düzelteceğim? 1000 tane çözüm denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Valorant'ta bir maça giriyorum 5 dakika sonra hata vermeden atıyor nasıl düzelteceğim? 1000 tane çözüm denedim olmadı.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Oyun ayarlarıyla falan oynadınız mı? FPS arttırmak için vb. Artı 0 Eksi
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Sistemin yeterli mi dosyaları dogrulattınmı Windows'un orijinal mi driverlerın güncel mi BIOS'un güncel mi her şey etkileyebilir. Artı 0 Eksi
Sistemin yeterli mi dosyaları dogrulattınmı Windows'un orijinal mi driverlerın güncel mi BIOS'un güncel mi her şey etkileyebilir.
KS KS F fatihsimsek7 Decapat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 Romaa dedi: Oyun ayarlarıyla falan oynadınız mı? FPS arttırmak için vb. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarlarım en düşükte Dwayne dedi: Sistemin yeterli mi dosyaları dogrulattınmı Windows'un orijinal mi driverlerın güncel mi BIOS'un güncel mi her şey etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Sistemim yeterli windows orjinal driverların hepsini güncelledim ve biosum da güncel çok saçma bir şey abi neden böyle oluyo Artı 0 Eksi
Romaa dedi: Oyun ayarlarıyla falan oynadınız mı? FPS arttırmak için vb. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarlarım en düşükte Dwayne dedi: Sistemin yeterli mi dosyaları dogrulattınmı Windows'un orijinal mi driverlerın güncel mi BIOS'un güncel mi her şey etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Sistemim yeterli windows orjinal driverların hepsini güncelledim ve biosum da güncel çok saçma bir şey abi neden böyle oluyo