Valorant hata vermeden kapanıyor

samete efe

Hectopat
Oyunda grafix kalitesinden 4 X MSAA etkinleştirdim ve birden attı oyundan hatada vermedi. Ama görev yöneticisinde Clash report diye bir şey gördüm ne yapmam lazım? Yardım edin.

Oyun grafik ayarlarını karşılayamadığı için otomatik olarak Windows bilgisayarın için sağlıklı olmadığını düşündüğü için oyunu açmana engel oluyor olabilir ekran kartı modelin nedir (bu arada çözümün oyunu yeniden yüklemek yada belki oyun dosyalarının arasında setting.cfg olabilir eğer yoksa oyunu yeniden yüklemen gerekir).

Oyun grafik ayarlarını karşılayamadığı için otomatik olarak Windows bilgisayarın için sağlıklı olmadığını düşündüğü için oyunu açmana engel oluyor olabilir ekran kartı modelin nedir (bu arada çözümün oyunu yeniden yüklemek yada belki oyun dosyalarının arasında setting.cfg olabilir eğer yoksa oyunu yeniden yüklemen gerekir).
İntel hd grhapics ekran kartım silip yüklersem düzelirmi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı