Ekran kartı: RTX 4060 2X Ventus Black.
İşlemci: Intel i5 12400F.
RAM: 16 GB.
Oyun SSD'de kurulu ancak düşük, orta ve yüksek ayarlarda aynı FPS. 150 FPS alıyorum her ayarda sebebi nedir?
Gayet normal her grafikte eşit alıyor herkes nedense. Fakat biraz konu dışı gibi ama FPS çok düşük. aynı işlemciyi kullanıyorum ve 300 FPS alıyorum, V-Sync açık mı?Ekran kartı: RTX 4060 2X Ventus Black
İşlemci: Intel i5 12400F
RAM: 16 GB
Oyun SSD'de kurulu ancak düşük, orta ve yüksek ayarlarda aynı FPS. 150 FPS alıyorum her ayarda sebebi nedir?
Ekran kartı: RTX 4060 2X Ventus Black.
İşlemci: Intel i5 12400F.
RAM: 16 GB.
Kapalı.V-Sync acik mi? Ya da FPS sabitleme.
Aynı sistem 300 FPS alıyorum arıza olabılır veya monıtorunuzun hzı kadar verıyordur FPS V-Sync acıksa.
Kapalı.Gayet normal her grafikte eşit alıyor herkes nedense. Fakat biraz konu dışı gibi ama FPS çok düşük. aynı işlemciyi kullanıyorum ve 300 FPS alıyorum, V-Sync açık mı?
V-Sync aktif muhtemelen düşük alıyorsunuz bana kalırsa.
Tüm ayarları düşürüp sadece MSAA4X ile dener misiniz bende bu şekilde çözülüyor.
Tüm ayarları düşürüp sadece MSAA4X ile dener misiniz bende bu şekilde çözülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.