Valorant her maç başında ping fırlıyor

Ceyhunux

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 5 5600x
Ekran Kartı : GTX 1660 SUPER
Anakart : B450M-K II
Ram : 32 GB
Power Supply : Dark 500W
Kasa : Dark Diamond Pro Mesh
SSD : 512 GB + 512 GB
Merhaba. Valorant'ta her maça girdiğimde maç başladığı zaman pingim 1300 1500 civarı geziyor ve asla düşmüyor oyundan çık gir yapmam gerekiyor ve bu çok sinirimi bozuyor. Garip olan şu ki ping sadece Valorant'ta var diğer uygulamalarda sıkıntı yok ve takımımdakilerin sesli sohbetini cok iyi duyuyorum onlarda beni duyuor. Superonline kullanıyorum nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Valorant'ta her maça girdiğimde maç başladığı zaman pingim 1300 1500 civarı geziyor ve asla düşmüyor oyundan çık gir yapmam gerekiyor ve bu çok sinirimi bozuyor. Garip olan şu ki ping sadece Valorant'ta var diğer uygulamalarda sıkıntı yok ve takımımdakilerin sesli sohbetini cok iyi duyuyorum onlarda beni duyuor. Superonline kullanıyorum nasıl çözerim?
Arkada vpn açık kalmış olabilir mi? Discord için falan.

Bende de aynı sorun vardı Discord'a falan girmek için VPN kullanıyordum kapalıyken bile ping çıkıyordu silince düzeldi.

Arkada vpn açık kalmış olabilir mi? Discord için falan.
Hayır çok dikkat ettim açık olmadıgına açık değil ayrıca discordda kullanmıyorum şu sıralar

Bende de aynı sorun vardı Discord'a falan girmek için VPN kullanıyordum kapalıyken bile ping çıkıyordu silince düzeldi.
Silmeyi denemedim silip deneyeceğim bugün eve geçince teşekkürler

Silmeyi denemedim silip deneyeceğim bugün eve geçince teşekkürler

Arkadaşların dediği gibi ağ ayarlarıyla oynayabilecek uygulamaları silip cmd'den flush dns gibi komutları kullanabilirsiniz. Küçük bir Rehber
Deneyeceğim teşekkürler

Silip denedim fakat düzelmedi ayrıca tesadüfen bir şey keşfettim goodbye dpi açınca bu durum olmuyor

Konu hala güncel sorunu çözemedim ve canımı çok sıkıyor her maç başı çık gir atıyorum artık internet sağlayıcısı değiştiricem

Son düzenleme:
Geri
Yukarı