Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 1 saatliğine Valorant hesabımı çaldırmıştım ama geri aldım. Geri almadan önce ticket atmıştım hesabım çalındı diye. Şimdi girmeye çalıştığımda Riot Client'te ekteki mesajı alıyorum. Tekrar ticket attım hesabımı geri aldım diye. Kaldırırlar mı? Dosya Ekleri 1746724639407.png 26,2 KB · Görüntüleme: 42
1 saatliğine Valorant hesabımı çaldırmıştım ama geri aldım. Geri almadan önce ticket atmıştım hesabım çalındı diye. Şimdi girmeye çalıştığımda Riot Client'te ekteki mesajı alıyorum. Tekrar ticket attım hesabımı geri aldım diye. Kaldırırlar mı?
Çözüm dansemacabre 8 Mayıs 2025 Rub dedi: Ama ben bu soruları doğru cevapladığım takdirde hesabın Valorant'a geri erişimine açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Benim LoL de başıma gelmişti aynı durum.
Rub dedi: Ama ben bu soruları doğru cevapladığım takdirde hesabın Valorant'a geri erişimine açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Benim LoL de başıma gelmişti aynı durum.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 8 Mayıs 2025 #2 Soru sorabilirler ilk hangi silah kaplamasını aldın ne zaman aldın gibi. Artı 0 Eksi
KS KS Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 dansemacabre dedi: Soru sorabilirler ilk hangi silah kaplamasını aldın ne zaman aldın gibi. Genişletmek için tıkla... Ama ben bu soruları doğru cevapladığım takdirde hesabın Valorant'a geri erişimine açabilir miyim? Artı 0 Eksi
dansemacabre dedi: Soru sorabilirler ilk hangi silah kaplamasını aldın ne zaman aldın gibi. Genişletmek için tıkla... Ama ben bu soruları doğru cevapladığım takdirde hesabın Valorant'a geri erişimine açabilir miyim?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 8 Mayıs 2025 #4 Rub dedi: Ama ben bu soruları doğru cevapladığım takdirde hesabın Valorant'a geri erişimine açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Benim LoL de başıma gelmişti aynı durum. Artı 0 Eksi Çözüm
Rub dedi: Ama ben bu soruları doğru cevapladığım takdirde hesabın Valorant'a geri erişimine açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Benim LoL de başıma gelmişti aynı durum.
KS KS Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #5 dansemacabre dedi: Evet. Benim LoL de başıma gelmişti aynı durum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sayenizde aklımda soru işareti kalmadı. Artı 0 Eksi
dansemacabre dedi: Evet. Benim LoL de başıma gelmişti aynı durum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sayenizde aklımda soru işareti kalmadı.