Valorant hesabı haksız yere kalıcı ban yedi

Hüseyyinn

Hectopat
Valorant'a kaç aydır girmiyordum, bi' geçen hafta internet kafede gireyim dedim. Girdim, oynadım ve hesabımdan çıkış yaptım. Bugün ise kendi bilgisayarımdan girdiğimde karşılaştığım manzara bu. Hayatım boyunca hiçbir oyunda hile yapmadım her türlü yemini edebilirim. Gerçekten moralim bozuldu, zamanında o kadar para yatırdığım hesabım kendi kendine kapanmış. Hiçbir şekilde hile kullanmadım, kuzenim bir kere kendi bilgisayarından hesabımdan oynamıştı o kadar. Ondada hile olmadığına eminim, kendisininde Valorant hesabı vesaire var. Ben ne yapmalıyım, nasıl kanıtlar sunmalıyım? Hesabımı açtırmam gerek. İçinde gerçekten değerli skin vesaire var. Moralim aşırı bozuldu, hiçbir şey yapmadığım halde neden bunu yaşıyorum? Başına gelmiş, sorunu çözebilmiş yazsın, umut bozacaklar değil. Ben bilet bölümünde, internet kafeden girdiğimi nasıl teyit ettirebilirim? Lokasyon olarak çıksa onlarda gözüküyor mu, yeterli olur mu? Kanıtlamak için neler yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, mağdurum.

Dosya Ekleri

• sdfsds.PNG
    567,2 KB · Görüntüleme: 200
Bu durumu kanıtlamak işe yaramıyor. Adamlar kural bu diyor ve hile kullanılmış cihazda hesabına giriş yaparsan banlıyorlar. Ben daha önce Parsec adlı bir program ile Valorant oynayışımın görüntüsünü arkadaşıma paylaşmıştım ve bu yüzden ban yemiştim. Ticket attığım zaman otomatik cevap geliyordu ve yardımcı olmuyorlardı.

İlginç şekilde 3 ay gibi bir süre sonra banım kendiliğinden kalkmıştı. Banın süresiz "permanent" olduğundan %100 eminim. Belki senin de sonradan haksız yere olduğu için kalkar. Ticket atıp dua et.

Umarım ya çünkü internet kafede ki bilgisayara girerken, banlı mı değil mi üzerinde yazmıyor ya. Bunda benim ne gibi bir suçum var? Umarım benimde, seninki gibi olur aksi takdirde çok üzülürüm. Şuan bile ağlıyorum.

Politika gereği çok nadir durumlarda ban açımı yapıyolar. Eğer ki delay ban yani süreli ban yediyseniz bu ban yediğiniz günden 4 ay sonra açılacak bir bandır. Permamı yoksa delay banmı yediğinizi öğrenmek için ticket açın.

Kalıcı olarak askıya alındı yazıyor. Yine de delay mı değil mi, anlaşılabilir mi? Ticketta mı sormalıyım mutlaka? Yani, internet kafede girdiğimden ban yedim bunun için atacaklarsa diyecek bir şey yok.

Kalıcı olarak askıya alındı yazıyor. Yine de delay mı değil mi, anlaşılabilir mi? Ticketta mı sormalıyım mutlaka? Yani, internet kafede girdiğimden ban yedim bunun için atacaklarsa diyecek bir şey yok.

Delay ban yediğinizdede kalıcı ban yazar. Ticketta banımın süresini öğrenmek istiyorum gibisinden bir şey yazarsanız eğer süreli banınız varsa açılacağı tarihi söylüyorlar.

En son durum ne hesabın açıldı mı?

Benim de hesabım bugun ban yemiş. Bu gece 1.20 civarında 5 kişi valorant gircektik hesabıma girdiğimde 7. madde "hizmet şartları ihlali" yüzünden kalıcı olarak yasaklandı yazıyordu. Normalde uzun süredir valorant oynamıyorum en son 2 3 hafta önce felan spike hücüm modu oynamıştım o zamandan beri oynamıyorum oyun güncel bile değildi bugun oyunu güncellerken hesabıma girdiğimde yasaklandığını öğrendim.
Ticket attım incelediklerini söylediler. Hesabımda ne hile kullandım ne program kullandım ki oyunu uzun zamandır oynamıyorum bile. İşin Garip tarafı aynı hesap ile lol oyniyorum hatta uzun yıllardır lol oyniyorum lol hesabım ban yememiş. Çok garip anlamadığım bir şekilde banlanmışım. Ticketi bekliyorum bakalım

3
3-4 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylemişlerdi. Bugün 3. gün bende çok mağdurum, beklemekten başka çaremiz yok. Herkeste şu sıralar çok sık görülen bi durum bu. Eğer sende internet kafe vesaire gittiysen ondan kaynaklıdır.

Benim attigim ticketleri cevap vermeden direkt çözüldü olarak işaretliyorlar. Sen hangi kısımları doldurarak ticket attin.
Ben oyunu oynamiyordum bile 2 3 aydır rastgele girdiğimde fark ettim Ban yediğimi işin garibi sadece valorant hesabım yemiş ayni hesap lol ile de bağlantılı lolu sürekli oyniyorum. Çok garip vallaha

Hesabıma sadece ben giriyorum başkası girmiyor. Hesapta iki faktörlü doğrulama var. En son oynadığım oyunu ben oynadim ondan sonra oynanan oyun yok. Neden ban yemişim ne zaman yemişim hiçbir bilgi yok üstüne atilan ticketleri cevap vermeden kapatiyorlar.

Son düzenleme:

Benimkilerede aynı şekilde. Bireysel askıya alınma ve kısıtlamalar konusunu seçerek atmıştım fakat hep çözüldü olarak işaretleselerde olumsuz bile dönüt yok. Ne yapacağız cidden bilgisi olan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…