Valorant hesabı satılmalı mı?

EnesGny

Hectopat
Katılım
31 Mart 2018
Mesajlar
147
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ufak çaplı Web Geliştirme Öğrencisi
Herkese iyi forumlar,

Bir arkadaşım Valorant hesabını satmayı düşünüyor. İçerisinde değerli denilebilecek düzeyde skin paketleri var. Ama daha önce ne satış yaptı ne de satılıp satılmadığı konusunda pek fikri yok. Size sorum sıcak ve acil paraya ihtiyacı olduğu için hesabını satsa alınır mı? Ve ortalama ne kadara satmalı. Dediğim gibi satacak kişinin acil paraya ihtiyacı var. Bilgisi, ilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler. (kendisi 600 lira edeceğini söylüyor.)

Rütbe: Bronz 3.

Yitik set.
Yağmacı Vandal.
Ejder Operatör.
Semavi Yelpaze.
Anomali Phantom.
Asil Phantom.
3.338 VP
 
Nasıl yani insanlar rankları içinmi alıyorlar? Ama mesela demir 1 olan birinin gidip parayla radyant hesap alması kendi kötülüğüne olur? Hesap bence satılabilir fiyatı hakkında bir düşüncem yok.
Dediğin gibi kendi zararına olur ama bu her yerde var. Düşük rankta oynayan birisi gidip yüksek ranklı hesap alabiliyor sonra da milletin oyun zevkini mahvediyoe mesela.
İçindeki vp ve skinlere bakılırsa rahat verilebilir.
Skin için Bronz elo da işkence çekecekse verilebilir. Hesabın Rankı ve MMR'ı fiyata etki eder.
 
Rütbesi hakkındaki endişenizi anladım ama 3338vp tek başına 300lira gibi bir miktar yapıyor. İçindeki bucak ve diğer setler ise en az bi o kadar daha bronz silver arası elo 600liraya yakın bir değeri 150 liraya kadar düşürüyor diyorsunuz. Bilgisi ve ilgisi olanlar yazdım rütbeye göre cevap yazanlar türemiş. Elo tabiki fiyat belirler harcama 700 TL rütbesi bronz diye 450tl düşüş vermişsiniz saka gibi yinede teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı