Valorant hesabım ne kadar eder?

2. bölüm, 2. sezon altın 2 olarak bitirilmiştir. Güncel rank altın 2. içinde 600 VP ve 70 radyanit var. Skin olarak galaksiler arası Ghost açık. Yeni savaş biletinde 14. seviye (bilet alınmamıştır). Oyun başlangıcında standart olarak gelen ajanlar hariç Reyna ve astra açık. Raze'de açılmak üzere kontratta 5. seviyedeyim.

Gold 2 yüksek bir rank değil Gold için ekstra ücret veren zor bulursun saydığın skinler oyun içerisinde ücretsiz elde edilebilen skinler Ghost skini tahminimce astra kontratındaki Ghost olması lazım bu durumda çok bir fiyat veren çıkmaz diye düşünmekteyim.
 
600 VP ile hesaplarsak 20 TL'ye verebilir miyim?
Alacak kişinin 600 vp hiç bi işine yaramaz. 600 VP'ye güzel skin yok. Üstüne eklemek zorunda kalacaktır. Büyük ihtimalle 15 TL - 20 TL arasına alıcı bulursunuz. Ancak 20 TL en üst sınır ve bu fiyata alacak birini bulmak zor olabilir. Yine de hesap alım-satım tavsiye etmiyorum. Özellikle alım tavsiye etmiyorum. Sonuçta, satın aldığınız hesabın şifresi değiştirilebilir. Çalıntı hesap olabilir. Bi süre sonra kapanabilir, elinizden gidebilir hesap.
 
Arkadaşlar hesabımın pek bir ederi olmadığını bende biliyorum. Zaten içindeki 600 VP olmasa satmaya bile değmez. Diğer yazdıklarım da hesabı en iyi 20 TL'ye tamamlamak için. 15 - 20 TL'ye verebilirsem benim için çok iyi zaten.
 

Geri
Yukarı