Arkadaşlar düne kadar aktif kullandığım Valorant hesabıma giriş yapabiliyordum bugün giremiyorum. Kullanıcı adı şifre doğru ama hiçbir şekilde giremiyorum. Maile vs hiçbir şey gelmemiş çalındığını düşünmüyorum ama diğer hesabıma girebiliyorum ne yapmam lazım?
Arkadaşlar düne kadar aktif kullandığım Valorant hesabıma giriş yapabiliyordum bugün giremiyorum. Kullanıcı adı şifre doğru ama hiçbir şekilde giremiyorum. Maile vs hiçbir şey gelmemiş çalındığını düşünmüyorum ama diğer hesabıma girebiliyorum ne yapmam lazım?
Arkadaşlar düne kadar aktif kullandığım Valorant hesabıma giriş yapabiliyordum bugün giremiyorum. Kullanıcı adı şifre doğru ama hiçbir şekilde giremiyorum. Maile vs hiçbir şey gelmemiş çalındığını düşünmüyorum ama diğer hesabıma girebiliyorum ne yapmam
Öncelikle hesap bilgilerini doğrulaman lazım. Herhangi bir sorun olursa, lütfen support@riotgames.com adresine bir bilet gönder. Bu, bir Oyuncu Destek Ekibi görevlisinin hesabının durumunu kontrol etmesini sağlar. Fakat söz konusu hesap Hizmet Şartları'nı ihlal etmişse, sorunu çözemeyebileceğimizi lütfen unutma.
Düzeltemedim sanki hesap uçmuş bildiğin bağlı mail hesabıma Valorant üzerinden kullanıcı adı yardımı gönderiyordum çıkmıyordu yeni hesap açtım aynı mail ile sadece o zaman yeni açtığım hesap çıktı.