Valorant hesabının ayarları değiştirilmiş

Dogu199907

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, daha öncesinde böyle bir problem yoktu; geçen şans eseri fark ettim ki hesabımda birisi sensi değiştirmiş, ama hiç oyun atmamış. Hesabımda biri vardır diye şifreyi karmakarışık bir şey yaptım, daha sonrasında 2 aşamalı doğrulama yaptım ve hesabı eski ayarlarına döndürdüm.

Bugün az önce tekrar baktım, gene sens değiştirilmiş ama bana hiçbir kod gelmedi. Yardımcı olur musunuz? Ayrıca hesaba kayıtlı olan Gmail’i nereden göreceğim, ona da yardım eder misiniz?

Playvalorant.com sitesine girin. Hesabınıza giriş yapın sağ üstten üst çizgiye tıklayın ve en aşağıda isminiz yazılı olacaktır oraya tıklayıp ayarlara girin. Ayarlara girerken mailin ismi tam gözükmez ama şu maile kod gelecek yazar. O mail sizde vardır umarım . Kodu girin ve ayarlardan mail adresinizi değiştirebilirsiniz.

Belki İnternet kafeye gittiyseniz hesap açık unutmuşsunuzdur

Hesap istatistiklerini gösteren siteler var belki onlara bilgilerinle girmişsindir.

Hesap istatistiklerini gösteren siteler var belki onlara bilgilerinle girmişsindir.
2 yıl önceden girmiştim ama 6 ay oldu sileli hesabı ordan

Kendi mailim kayıtlıymış içim rahatladı teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…