LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 22 Nisan 2023 #11 Fiolex dedi: Anladım sağ olun. Arkadaşlar Riot hesabımı aldım Epic Games hesabı içinde ev gitmeyi bekliyorum iyi bayramlar diliyorum yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Helal olsun hocam. eğer Soundpad alırsan sesleri indirirken sadece MP3 olarak indirenleri kullan RAR falan indirdiğini görürsen uzak dur
Fiolex dedi: Anladım sağ olun. Arkadaşlar Riot hesabımı aldım Epic Games hesabı içinde ev gitmeyi bekliyorum iyi bayramlar diliyorum yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Helal olsun hocam. eğer Soundpad alırsan sesleri indirirken sadece MP3 olarak indirenleri kullan RAR falan indirdiğini görürsen uzak dur
Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 341 Çözümler 2 23 Nisan 2023 #12 LifeOraa dedi: Helal olsun hocam. Eğer Soundpad alırsan sesleri indirirken sadece MP3 olarak indirenleri kullan RAR falan indirdiğini görürsen uzak dur Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Bulamadım ki Soundpad'i sesleri indirmek kalsın uğraştığımada değmedi bundan sonra girdiğim siteler olsun diğer indirdiğim şeyler olsun dikkat edeceğim.
LifeOraa dedi: Helal olsun hocam. Eğer Soundpad alırsan sesleri indirirken sadece MP3 olarak indirenleri kullan RAR falan indirdiğini görürsen uzak dur Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Bulamadım ki Soundpad'i sesleri indirmek kalsın uğraştığımada değmedi bundan sonra girdiğim siteler olsun diğer indirdiğim şeyler olsun dikkat edeceğim.