Valorant hesap güvenlik nedeniyle kilitlendi

Spartacus 58

Decapat
Katılım
19 Mart 2020
Mesajlar
593
Dün hesabıma girdiğim de bu görsel ile karşılaştım durduk yere hesabım kilitlendi şahsi hesabım ve para yatırdım ticket attım tüm bilgileri verdim sizce açılır mı veya başka bir sebep mi var?

D93E4095-08F7-4A31-8115-8602EA530606.jpeg
 
Bir şekilde hesabın satıldığını falan sandılar bence. Çeşitli sorulara cevap verdiğinde açacaklarını düşünüyorum. Hileyle alakası yok bence.
 
Aşırı saçma yayın yapıyorum hiç hile kullanmadım her oyun mvp ve 25+ kill alıyorum report olabilir mi bilmiyorum ama ben sonuçta hesaba para yatırdım ve daha bir gün önce delipop aldım görünce sok oldum hesabımı doğrulamamışsım sanırım çünkü e posta kontrol ettim gelmiş ama ben doğrulamamıştım ondan olabilir ticket attım ayrıntılı şekilde bilgileri verdim düzelmez ise yazik olur.
 
Hesabına başkası girmiş olabilir. Bende aynı sorunu yaşadım. Hesabım çalınmıştı ticket attım 2 hafta gibi bir süre zarfında adım adım hesabımı kurtardılar. Biraz uzun sürdü. Ama hesap sana aitse onlara sadece senin bildiğin ilk açtığın ajan gibi mesela bilgiler vererek hesabın senin olduğuna inandırman lazım. Uzun veya kısa sonunda hesabını verirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı