Y yomyom254 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik. Hatasını neden alıyorum?
Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik. Hatasını neden alıyorum?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Nisan 2021 #2 yomyom254 dedi: Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik. Hatasını neden alıyorum? Genişletmek için tıkla... Hile veya küfür yüzünden ban yemişsiniz açılır mı bilmem. Artı 0 Eksi
yomyom254 dedi: Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik. Hatasını neden alıyorum? Genişletmek için tıkla... Hile veya küfür yüzünden ban yemişsiniz açılır mı bilmem.
KS KS Y yomyom254 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 BAN falan yazmıyo ama ve hile de açmadım küfürde etrmedim Artı 0 Eksi
M Muhammet4150 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 "Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik" Hatasını neden alıyorum? Ben de bu hatayı alıyorum. Çözebildin mi? yomyom254 dedi: Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik. Hatasını neden alıyorum? Genişletmek için tıkla... Bende bu hatayı alıyorum düzeltebildinmi acaba? Düzelttiysen nasıl düzelttin. Artı 0 Eksi
"Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik" Hatasını neden alıyorum? Ben de bu hatayı alıyorum. Çözebildin mi? yomyom254 dedi: Hesap kilitli Riot, bu hesapta şüpheli eylemler tespit etti. Hesabı koruyabilmek için onu kilitledik. Hatasını neden alıyorum? Genişletmek için tıkla... Bende bu hatayı alıyorum düzeltebildinmi acaba? Düzelttiysen nasıl düzelttin.
KS KS Y yomyom254 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #5 Kanka ticket at şimdi buraya sığmamz yazcaklarım Artı 0 Eksi
M muhammed burak Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 198 30 Mayıs 2021 #6 yomyom254 dedi: Kanka ticket at şimdi buraya sığmamz yazcaklarım Genişletmek için tıkla... Çözdünüzmü bende aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
yomyom254 dedi: Kanka ticket at şimdi buraya sığmamz yazcaklarım Genişletmek için tıkla... Çözdünüzmü bende aynı hatayı alıyorum.
Patlıcanlı Börek Femtopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #7 260112 dedi: Hile veya küfür yüzünden ban yemişsiniz açılır mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Knk şüpheli eylemler diyor çalmışlar hesabı Artı 0 Eksi
260112 dedi: Hile veya küfür yüzünden ban yemişsiniz açılır mı bilmem. Genişletmek için tıkla... Knk şüpheli eylemler diyor çalmışlar hesabı