yakupKKUS Yoctopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 W.Heisenberg dedi: Hocam, sebepler kısıtlı. 3. parti uygulama indirdiğiniz içindir. Yeni bilgisayar toplayın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir?
W.Heisenberg dedi: Hocam, sebepler kısıtlı. 3. parti uygulama indirdiğiniz içindir. Yeni bilgisayar toplayın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir?
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 yakupKKUS dedi: Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Riot Games'e bilet açın sorun. Eğer yanlışlık olduysa kaldırırlar. Diğer türlü buradan bir sonuca ulaşamazsınız.
yakupKKUS dedi: Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Riot Games'e bilet açın sorun. Eğer yanlışlık olduysa kaldırırlar. Diğer türlü buradan bir sonuca ulaşamazsınız.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 27 Mayıs 2024 #3 Vanguard Valorant'la ilgisi olmayan yazılımları algılayıp onlar içinde ban atabiliyor. Ticket açın olumsuz dönüş yaparlarsa geçmiş olsun.
Vanguard Valorant'la ilgisi olmayan yazılımları algılayıp onlar içinde ban atabiliyor. Ticket açın olumsuz dönüş yaparlarsa geçmiş olsun.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.544 Çözümler 18 Yer Reykjavik 27 Mayıs 2024 #4 yakupKKUS dedi: Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Siz farketmeden hesabınız çalınmış ve hile kullanılmış olabilir.
yakupKKUS dedi: Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Siz farketmeden hesabınız çalınmış ve hile kullanılmış olabilir.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.072 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #5 yakupKKUS dedi: Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ban yiyen kişileri gördüm. Arkada Spotify falan açıksa ondan olabilir.
yakupKKUS dedi: Kardeşim ben hile vs kullanmadığım halde 3.parti yazılımdan ban yedim. Bu 3.parti yazılım tam olarak ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ban yiyen kişileri gördüm. Arkada Spotify falan açıksa ondan olabilir.
zSalih Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #6 Hiç Blitz.gg veya tracker.ggye hesabınızı girdiniz mi veya direkt olarak uygulamasını valorant arayüzünde kullandınız mı ondan dolayı olabilir.
Hiç Blitz.gg veya tracker.ggye hesabınızı girdiniz mi veya direkt olarak uygulamasını valorant arayüzünde kullandınız mı ondan dolayı olabilir.