Valorant hızlı XP kasma

caganaydogmus34

Hectopat
Ben nasıl Valorant Battle Pass'i bitirebilirim? derecesiz/dereceli giriyorum, yarım saat sürüyor maçım ve 5K XP alıyorum. Başka bir mod önerir misiniz hızlı bitecek?

Battle Pass'i knife için oynuyorum. 41 kademedeyim yarın da görevler geliyor, haftalık günlükler yalan oldu o yüzden böyle 2 saat oynayıp 30-60K XP kasacağım bir mod var mı acaba?

Spike hücum iyi de oynarsanız hızlı biter maç. Maç başı 1000 XP veriyor. Maç 5 - 7 dakika sürse 6 maçtan 6000 XP. Bir de görevleri orada yapabilirsiniz.

En son ben oynarken Spikea Hücum girip kendilerini öldürebilecekleri bir karakter alıp topluca kendilerini öldürüyorlardı, böylece hızlı hızlı oyunu bitirip 1K EXP kazanıyorlardı. Hala çalışıyor mu veya Riot bunu yapanlara ceza veriyor mu bilmiyorum ama vermiyorlardır diye düşünüyorum.

spike rush oynayacağına normal maç at daha iyi, sıklıkla karşılaşıyorum spike rush ajan seçim ekranında son saniyeye kadar bekleyenler oluyor, zaten oradan 1.5 dakika boşa gidiyor, 4-3 biterse 10 12 dakikayı geçiyor. 2 saat oynayıp 30 60k kasman mümkün değil zaten 2 saatte maks 10k 12k kasarsın en fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı