Çözüldü Valorant HWID ban sonrası ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omerky

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ta skin denemek için skinchanger açtım ve 30-40 dakika içerisinde ban yedim. Ticket attım, bana 121 gün sonra banımın açılacağını söylediler. 3 kere format attım. Ban açılma süresi geldiğinde ne yapmalıyım? Ana hesabıma giriş yapınca tekrar ban yeme riski olur mu?

Yanlış bilgi
Eğer ban süresi bittikten sonra tekrar skinchanger/hile kullanmazsan hesabına sorunsuz girebilirsin 👍 ve skinchanger gibi 3. parti yazılımlarda yüksek ihtimal virüs oluyor, şifrelerini değiştirmeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ban süresi bittikten sonra tekrar skinchanger/hile kullanmazsan hesabına sorunsuz girebilirsin 👍 ve skinchanger gibi 3. parti yazılımlarda yüksek ihtimal virüs oluyor, şifrelerini değiştirmeni öneririm.

Hocam sadece yağmacı karambit alacaktım daha sonradan pişman olmamak adına skin changer açtım zaten Google hesabım açık değildi şifrelerim kayıtlı değil.

Ana hesabınıza bir daha giremezsiniz. Hile kullanımından dolayı olan banlar kalıcı olur. Donanım banı ise 4-5 ay sürer. Donanım banı bittikten sonra yeni hesap açarak oyuna girebilirsiniz.

skinchanger gibi üçüncü parti yazılımlardan uzak durmalısın; Riot, bu tür yazılımları tespit ettiğinde hızlıca ban uygulayabiliyor. Ban açıldıktan sonra normal bir şekilde giriş yaparsan sorun yaşamazsın. Yeni bir HDD veya SSD almalısın

Ana hesabınıza bir daha giremezsiniz. Hile kullanımından dolayı olan banlar kalıcı olur. Donanım banı ise 4-5 ay sürer. Donanım banı bittikten sonra yeni hesap açarak oyuna girebilirsiniz.

Programı ana hesabımda açmadım zaten yeni hesapta açtım arkadaşlarım ana hesabıma girebiliyor.

Skinchanger gibi üçüncü parti yazılımlardan uzak durmalısın; Riot, bu tür yazılımları tespit ettiğinde hızlıca ban uygulayabiliyor. Ban açıldıktan sonra normal bir şekilde giriş yaparsan sorun yaşamazsın. Yeni bir HDD veya SSD almalısın.

Süreyi beklemeyi düşünüyorum hocam.

Programı ana hesabımda açmadım zaten yeni hesapta açtım arkadaşlarım ana hesabıma girebiliyor.

Süreyi beklemeyi düşünüyorum hocam.
Yan hesabınızdan açtıysanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Banınız açıldığında ana hesabınızdan girebilirsiniz.

Arkadaşlar kendi hesaplarım ban yememiş. Yan bilgisayarımdan baktım hile açılan hesap ban yemiş sadece donanım ban süresini beklemek kaldı. Sorun çözülmüştür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı