Benim arayıp bulmam ile alakası yok. Konuya daha önce mesaj attığım için otomatik olarak takipte ve bana mesaj atıldığı zaman bildirim geliyor zaten.
Ben hayattaki başarı konusunda ''benden bahsediyorsun'' dediğimi hatırlamıyorum. Ben zaten o arkadaş için konuştum. Ayrıca bana hala hesap paylaşımından ban yediniz diyorsunuz, yoksa kalkmaz diyorsunuz, banınız hafiftir o yüzden kalkmıştır vs. diyorsunuz ve kendi yanlışınızı düzeltmemekte ısrar ediyorsunuz. Sen yanlış bilemez misin kardeş düzeltiyoruz yanlışını kabul et artık. Sana daha önce Lol'de hesap paylaşımından ban yediğimi ve sebep olarak hesap paylaşımının gösterildiğini söylüyorum. Ama siz ısrarla ''hile yazıyorsa bana ne sen hesap paylaşımından ban yedin'' diyorsunuz. Ben arkadaşımın o hesapta hile açtığını biliyorum ve bunu söylüyorum zaten. Bu bir ihtimal veya tahmin değil.
Benim banım kalkmadı. Ekran kartı dışında tamamen farklı bir sistem ile oynuyorum. Sadece SSD değiştirmedim.
Forumda konu açan arkadaşa gelirsek; bu olaydan sonra hwid banın rastgele atıldığını düşünmeniz gerekmekte. Elinizde iki adet örnek var. Birisi ban yemiş diğeri ise 2 haftadır oynamasına rağmen yememiş. Ayrıca bahsettiğiniz konunun linkini atar mısınız?