JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 9 Ağustos 2021 #1 Valorant'ta iade nasıl? Alıp denemek istiyorum geliştirmeden. Maça girsem falan iade edebiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Valorant'ta iade nasıl? Alıp denemek istiyorum geliştirmeden. Maça girsem falan iade edebiliyor muyum?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Evet iade edebiliyorsun.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #3 Geliştirmeden girersen edebilirsin diye düşünüyorum. Ben yanlışlıkla GELİŞTİRMEDEN maç attım sonra iade edebildim fakat bir maç attım daha fazla maç atarsan sıkıntı çıkabilir.
Geliştirmeden girersen edebilirsin diye düşünüyorum. Ben yanlışlıkla GELİŞTİRMEDEN maç attım sonra iade edebildim fakat bir maç attım daha fazla maç atarsan sıkıntı çıkabilir.
Cyberilia Megapat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 271 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Ankara İncek Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atılım Universitesi Yazılım Muhendisliği 9 Ağustos 2021 #4 Küresel Geri Ödeme Politikası www.riotgames.com