Valorant için 2.000 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1000-1500

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı geceler herkese.
Valorant, PUBG vb. FPS oyunları için ses kasma konusunda iyi bir kulaklık arıyorum.
Kulağı ağrıtmayan ve kafada ağırlık yapmayan F/P kaliteli hissiyatı bütçe dostu kulaklık önerir misiniz?
Havit Gamenote H2002D modelinin önerildiğini gördüm 1K bütçede.
Artan bütçede ise Razer BlackShark v2X öneriliyor. 2K'den fazla vermek istemiyorum.
Sizce ihtiyaçlarımı Havit Gamenote H2002D karşılar mı yoksa farklı bir şey mi almalıyım?

Valorant, PUBG vb. FPS oyunları için ses kasma konusunda iyi bir kulaklık arıyorum.
Kulağı ağrıtmayan ve kafada ağırlık yapmayan F/P kaliteli hissiyatı bütçe dostu kulaklık önerir misiniz?
Artan bütçede ise Razer BlackShark v2X öneriliyor. 2K'den fazla vermek istemiyorum.
Sizce ihtiyaçlarımı Havit Gamenote H2002D karşılar mı yoksa farklı bir şey mi almalıyım?
Minimum Razer V2x'i alman lazım ses kasmak istiyorsan.

Peki arkadaşlar önerdiğiniz Razer BlackShark v2X fiyatı 2K, bu fiyata daha uygun bir kulaklık var mı yoksa Razer ihtiyaçlarım için tamamen yeterli midir?
Son olarak ASUS TUF Gaming A15 FA507NU 7535HS laptop kullanıyorum.
Ses kartı vb. şeylerle uğraşmam gerekir mi yoksa kabloyu taktığımda kullanabilir miyim?
Ne yazık ki 2 tane USB girişi var birinde mouse diğerinde klavye, USB'li kulaklık alırsam takacak başka yer yok. Bir tane 4.0 girişi var oraya takılır mı bilmiyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09BD75Y21?tag=akakceprime-21&th=1
Önerdiniz razer blackshark bu değil mi ? 4.1 puan 22k değerlendirme.

Son düzenleme:
Peki arkadaşlar önerdiğiniz Razer BlackShark v2X fiyatı 2K, bu fiyata daha uygun bir kulaklık var mı yoksa Razer ihtiyaçlarım için tamamen yeterli midir?
Son olarak ASUS TUF Gaming A15 FA507NU 7535HS laptop kullanıyorum.
Ses kartı vb. şeylerle uğraşmam gerekir mi yoksa kabloyu taktığımda kullanabilir miyim?
Ne yazık ki 2 tane USB girişi var birinde mouse diğerinde klavye, USB'li kulaklık alırsam takacak başka yer yok. Bir tane 4.0 girişi var oraya takılır mı bilmiyorum.

Amazon.com.tr
Önerdiniz razer blackshark bu değil mi ? 4.1 puan 22k değerlendirme.
Burada biraz daha ucuz. Attığım gibi stok bitmiş 1850 liraya düşmüştü.

Ayrıca pembe olanından amazonda 1600 liraya var. 2K civarına olan USB kullanmıyor, USB'li olan daha pahalı.

Burada biraz daha ucuz. Attığım gibi indirimi bitmiş 1850 liraya düşmüştü.

Ayrıca pembe olanından Amazon'da 1600 liraya var. USB kullanmıyor bu versiyonu, USB'li olan daha pahalı.

Bundan bahsediyorsunuz değil mi model olarak sadece rengi pembe olan?
Pembe almak istemiyorum yeşili alınır mı? Jak girişli olması sorun olur mu?
Ayrıca 4.0 USB girişine takılabilir miydi USB'li olsaydı?
Bazıları V2 alınır v2X alınmaz vs diyor, 22 bin yorumda 4.1 puan anca alabilmiş.
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu yüzden uygun fiyatlı bir şey düşünüyordum.
Yukarıda söylediğim gibi ses kartı vs destekler mi sorun olur mu?

Bundan bahsediyorsunuz değil mi model olarak sadece rengi pembe olan?
Pembe almak istemiyorum yeşili alınır mı? Jak girişli olması sorun olur mu?
Ayrıca 4.0 USB girişine takılabilir miydi USB'li olsaydı?
Bazıları V2 alınır v2X alınmaz vs diyor, 22 bin yorumda 4.1 puan anca alabilmiş.
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu yüzden uygun fiyatlı bir şey düşünüyordum.
Yukarıda söylediğim gibi ses kartı vs destekler mi sorun olur mu?

Ses kartı ile gelmiyor, almanıza gerek yok ses kartı bu seviye bir kulaklık için, bilgisayarınızın jak girişi yeterli olacaktır. USB'li olursa da 4.0 girişi destekler.

BlackShark V2 kullanıyorum X versiyonunu kullanan etrafımda çok tanıdığım var ve tavsiye ettiğim bir model. Çevremde alan (5-6 kişi) herkes memnun ses kasma durumlarından vs. zaten X modelini aldığınızda ürünü Razer'a tanıttıktan sonra sanal 7.1 yazılım desteği de sunuyor.

Geri
Yukarı