DeLightt Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Öncelikle merhaba bugün RAW accel uygulamasını indirecektim VirusTotal virüs buldu. Dosyalardan çıkan virüsler bunlar. Ancak bu taramaların içinde kendi rawaccel.exe yok, onda virüs çıkmadı. Dosya Ekleri IMG_0061.png 156,8 KB · Görüntüleme: 284 IMG_0062.png 160,2 KB · Görüntüleme: 246 IMG_0060.png 154,4 KB · Görüntüleme: 158 IMG_0058.png 163,5 KB · Görüntüleme: 261 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
Öncelikle merhaba bugün RAW accel uygulamasını indirecektim VirusTotal virüs buldu. Dosyalardan çıkan virüsler bunlar. Ancak bu taramaların içinde kendi rawaccel.exe yok, onda virüs çıkmadı.
Çözüm VenomBey 9 Mart 2024 Merhaba false-positive gibi gözüküyor. Ama böyle bir program kullanmamanızı öneririm ban yiyebilirsiniz.
Merhaba false-positive gibi gözüküyor. Ama böyle bir program kullanmamanızı öneririm ban yiyebilirsiniz.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Merhaba false-positive gibi gözüküyor. Ama böyle bir program kullanmamanızı öneririm ban yiyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba false-positive gibi gözüküyor. Ama böyle bir program kullanmamanızı öneririm ban yiyebilirsiniz.
KS KS DeLightt Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 VenomBey dedi: Merhaba false-positive gibi gözüküyor. Ama böyle bir program kullanmamanızı öneririm ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2024 Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Merhaba false-positive gibi gözüküyor. Ama böyle bir program kullanmamanızı öneririm ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 DeLightt dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
TurkishEGOO Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3 GPU Intel(R) UHD Graphics Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #5 Konu üzerinden biraz süre geçmiş. Ama benim de elimde şöyle bir SS var. RAW Accel'ı tarattım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-24 215918.png 96,4 KB · Görüntüleme: 150 Artı 0 Eksi
KS KS DeLightt Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #6 TurkishEGOO dedi: Konu üzerinden biraz süre geçmiş. Ama benim de elimde şöyle bir SS var. RAW Accel'ı tarattım. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım hiçbir sorun olmadı güvenli kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
TurkishEGOO dedi: Konu üzerinden biraz süre geçmiş. Ama benim de elimde şöyle bir SS var. RAW Accel'ı tarattım. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım hiçbir sorun olmadı güvenli kullanabilirsin.
TurkishEGOO Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3 GPU Intel(R) UHD Graphics Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #7 DeLightt dedi: Ben kullandım hiçbir sorun olmadı güvenli kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows kullanmıyorsunuz da ondan hani EXE açılmıyor ya. Artı 0 Eksi
DeLightt dedi: Ben kullandım hiçbir sorun olmadı güvenli kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows kullanmıyorsunuz da ondan hani EXE açılmıyor ya.
KS KS DeLightt Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #8 TurkishEGOO dedi: Windows kullanmıyorsunuz da ondan hani EXE açılmıyor ya. Genişletmek için tıkla... Dostum iOS da EXE açılmadıgını biliyorum merak etme iOS da çaılıştırdığımı düşündüysen saçma kendi bilgisarımda çalıştırmıştım ve bir şey olmamıştı. Artı 0 Eksi
TurkishEGOO dedi: Windows kullanmıyorsunuz da ondan hani EXE açılmıyor ya. Genişletmek için tıkla... Dostum iOS da EXE açılmadıgını biliyorum merak etme iOS da çaılıştırdığımı düşündüysen saçma kendi bilgisarımda çalıştırmıştım ve bir şey olmamıştı.
TurkishEGOO Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3 GPU Intel(R) UHD Graphics Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #9 DeLightt dedi: Dostum iOS da EXE açılmadıgını biliyorum merak etme iOS da çaılıştırdığımı düşündüysen saçma kendi bilgisarımda çalıştırmıştım ve bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Trojan sana ben trojanim diyor mu? Artı 0 Eksi
DeLightt dedi: Dostum iOS da EXE açılmadıgını biliyorum merak etme iOS da çaılıştırdığımı düşündüysen saçma kendi bilgisarımda çalıştırmıştım ve bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Trojan sana ben trojanim diyor mu?
KS KS DeLightt Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #10 TurkishEGOO dedi: Trojan sana ben trojanim diyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam sen kullanma sen dosya bile açma hatta. Artı 0 Eksi
TurkishEGOO dedi: Trojan sana ben trojanim diyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam sen kullanma sen dosya bile açma hatta.