Valorant oynuyorum, ilk ranked maçlarım genelde sorunsuz oluyor. Fakat 2. maça geçtiğimde her zaman adamlar geç ölmeye başlıyor. Fareyi çevirirken delay hissediyorum ve ekran kartımı performansa aldığımda çok daha fazla hissedilir oluyor. Sorunun sebebini anlayamadım, ısınıyor desem ısınmıyor da 54 derece falan oluyor. Zaten boş dururken de 53 54 derece bilmiyorum. Sorunun kaynağını bulamadım.
ekran kartım asus rtx 2060 ram 16 gb 3600mhz işlemci amd ryzen 5 5600x anakart amd msı x570 m2ssd samsung 500gb ve parçalar ile alakalı bi sorun olduğunu sanmıyorum
Şöyle bi sorun daha var mesela dm atıyorum arkada spotfy açsam yine oyuna garip şeyler oluyo inceden ışnlanma adamların geç ölmesi gibi ama bunlar olurken de pingim ve packet lossumda yok
ekran kartım asus rtx 2060 ram 16 gb 3600mhz işlemci amd ryzen 5 5600x anakart amd msı x570 m2ssd samsung 500gb ve parçalar ile alakalı bi sorun olduğunu sanmıyorum
ama format fln da attım yazılımsal ise de düzelmesi gerekiyodu bilmiyorum
Şöyle bi sorun daha var mesela dm atıyorum arkada spotfy açsam yine oyuna garip şeyler oluyo inceden ışnlanma adamların geç ölmesi gibi ama bunlar olurken de pingim ve packet lossumda yok