B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Valorant'ı silmiştim. 3 ay sonra yine yükledim ve şimdi giremiyorum, sağ alttaki yükleme barı 0 da takılı kaldı. Adımı ve şifremi girdiğim zaman yine yükleme barı 0 da kalıyor ve oyuna giremiyorum. Çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,5 MB · Görüntüleme: 44
Valorant'ı silmiştim. 3 ay sonra yine yükledim ve şimdi giremiyorum, sağ alttaki yükleme barı 0 da takılı kaldı. Adımı ve şifremi girdiğim zaman yine yükleme barı 0 da kalıyor ve oyuna giremiyorum. Çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Veiner Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Hocam setup'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyin Artı 0 Eksi
KS KS B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Veiner dedi: Hocam setup'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyin Genişletmek için tıkla... direk valorantı yönetici olarak çalıştırdım ancak hala aynı Artı 0 Eksi
Veiner dedi: Hocam setup'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyin Genişletmek için tıkla... direk valorantı yönetici olarak çalıştırdım ancak hala aynı