ZEUS123 Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Açıyorum Valorant'ı ekran geliyor hesap giriyorum sağ altta indiriliyor yazıyor kalıyor çözümü nedir? Yönetici olarak çalıştırınca da öyle oluyor.
Açıyorum Valorant'ı ekran geliyor hesap giriyorum sağ altta indiriliyor yazıyor kalıyor çözümü nedir? Yönetici olarak çalıştırınca da öyle oluyor.
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Vanguard'ı silmeyi dene Artı 0 Eksi
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 ZEUS123 dedi: Açıyorum Valorant'ı ekran geliyor hesap giriyorum sağ altta indiriliyor yazıyor kalıyor çözümü nedir? Yönetici olarak çalıştırınca da öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile alakalı genel bir sorun var maalesef şuanda güncelleme yapılmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
ZEUS123 dedi: Açıyorum Valorant'ı ekran geliyor hesap giriyorum sağ altta indiriliyor yazıyor kalıyor çözümü nedir? Yönetici olarak çalıştırınca da öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile alakalı genel bir sorun var maalesef şuanda güncelleme yapılmıyor diye biliyorum.
KS KS ZEUS123 Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 GrimKazashini dedi: Güncelleme ile alakalı genel bir sorun var maalesef şuanda güncelleme yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... oyun güncel knk silip yükledim hatta sadece iniyo yazıyo Artı 0 Eksi
GrimKazashini dedi: Güncelleme ile alakalı genel bir sorun var maalesef şuanda güncelleme yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... oyun güncel knk silip yükledim hatta sadece iniyo yazıyo
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 ZEUS123 dedi: oyun güncel knk silip yükledim hatta sadece iniyo yazıyo Genişletmek için tıkla... Tamam ama herkeste bir sorun var güncelleme ile alakalı. Yakında çözülür yada desteğe yazın. Artı 0 Eksi
ZEUS123 dedi: oyun güncel knk silip yükledim hatta sadece iniyo yazıyo Genişletmek için tıkla... Tamam ama herkeste bir sorun var güncelleme ile alakalı. Yakında çözülür yada desteğe yazın.
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #6 Denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS ZEUS123 Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #7 GrimKazashini dedi: Tamam ama herkeste bir sorun var güncelleme ile alakalı. Yakında çözülür yada desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... oraya yazsakta bekleyin dicekler Artı 0 Eksi
GrimKazashini dedi: Tamam ama herkeste bir sorun var güncelleme ile alakalı. Yakında çözülür yada desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... oraya yazsakta bekleyin dicekler