Valorant İstanbul serverı ping fazlalığı

İşletim sistemi
Windows 10

ahmternym

Femtopat
Normalde internetimde hiç ping sıkıntım yok. Lakin 2 gündür Valorant'ta ping sıkıntısı çekmekteyim. Ping sadece İstanbul serverında. Frankfurt serverı bile İstanbul serverından daha az. Başka oyunlarda (CS:GO PUBG Lite) ve internet hız testi aracılığıyla pingimi test ettim herhangi bir sıkıntı bulunmamakta. Valorant'ı yaklaşık 3 aydır oynuyorum ve ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Yaşadığım ülkemin ping değeri 80-90 arasındayken Almanya serverının ping değeri 60-70 arasında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İnternetim: Vodafone.

Adsız.png

Normalde internetimde hiç ping sıkıntım yok. Lakin 2 gündür Valorant'ta ping sıkıntısı çekmekteyim. Ping sadece İstanbul serverında. Frankfurt serverı bile İstanbul serverından daha az. Başka oyunlarda (CS:GO PUBG Lite) ve internet hız testi aracılığıyla pingimi test ettim herhangi bir sıkıntı bulunmamakta. Valorant'ı yaklaşık 3 aydır oynuyorum ve ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Yaşadığım ülkemin ping değeri 80-90 arasındayken Almanya serverının ping değeri 60-70 arasında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İnternetim: Vodafone.

Eki Görüntüle 778018

Benim internetim Kablonet benim bu güncellemelr öncesi pingim 12 idi güncelleme sonrası 26-32 arası oldu çok sıkıntı bir durum ama bursada oturuyorum oturduğunuz yöne doğru farklılık gösterir.

Benim internetim Kablonet benim bu güncellemelr öncesi pingim 12 idi güncelleme sonrası 26-32 arası oldu çok sıkıntı bir durum ama bursada oturuyorum oturduğunuz yöne doğru farklılık gösterir.

2-3 gün öncesine kadar 25-30 arası alıyorken. Birden bu problemin çıkmasının oturduğumuz yerle alakası olduğunu sanmıyorum. İki mahalle ötemde oturan arkadaşımda bir sıkıntı yok. Dediğiniz gibi yeni yama sonrası yaşandı.

Eki Görüntüle 778018
Merhabalar sorunun birebir aynısını ben de yaşıyorum. Bu konuda Valorant a bilet gönderdim ama henüz çözülmüş degil. Acaba sorunun devam ediyor mu yoksa halloldu mu? Cevap verirsen sevinirim. Teşekkürler.

20 dowloand hızı alıyorum pingin 15 20 genelde ama oyun içerisinde 60 70 ping alıyorum ve bu 60 70 ile sınırlı kalmıyor devamlı şekilde artıyor. Bunun sebebi nedir sizce? Benden daha düşük dowloand upload alan insanlar 20 30 pingle oynuyor aşırı sinir bozucu bu. İstanbul sunucusuyla alakalı bir şey mi yoksa benim internetim ile alakalı bir şey mi çözemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı