Valorant, izleyicilerin takılarak oynadığımı görmesi

Uduran

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken ölen takım arkadaşlarım beni izlerken takıla takıla oynadığımı (FPS'im düşük gibi) söylüyor. Bu her oyun böyle farklı takımlara da gitsem aynı şekilde geri dönüş alıyorum. Ama ben oyunumu oynarken her şey gayet yerinde görünüyor. Oyunu akıcı oynuyorum FPS değerlerim 190 ile 270 arasında değişiyor. Hem CPU hem de GPU kısmında sıcaklık sorunum yok. CS:GO oynarken ölüp beni izleyen arkadaşlarım bu sorunun olmadığını söylüyor. Yani bu sadece Valorant'da geçerli bir olay. Valorant'ı da Vanguard'ı da sildim geri yükledim ama düzelmiyor. Sebebi ne olabilir bu işten anlayan ya da başına gelmiş çözmüş biri var mı?

Sistemim:
Ryzen 5 2600X.
RX 590 Special Edition.
Crosshair 3000MHz 16 GB RAM.
TUF B450 PLUS GAMING anakart.
650W 80+ PSU.
Coolmaster 120mm sıvı soğutma.

Adam yayın açtığını söylemiyor ki? Rekabetçi oyunlarda ölünce arkadaşınızı izlersiniz ya, ondan bahsediyor.

Reis ben farklı bir şey demedim ki.
Yıllar önce Call of Duty Online'da aynısını bana arkadaş demişti. Evi taşıdım upload değerlerim arttı o şekilde düzelmişti benim.

Reis ben farklı bir şey demedim ki.
Yıllar önce Call of Duty Online'da aynısını bana arkadaş demişti. Evi taşıdım upload değerlerim arttı o şekilde düzelmişti benim.

Upload hızımı değiştiremem ki Türkiye şartlarında yayıncı olmayan biri olarak 8 GB Upload'um var :D daha yüksek olma şansı yok ki bana takıla takıla oynuyorsun diyen arkadaşların hiçbiri yayıncı değil :D ayrıca evimde 100 Mbit fiber var yani bu olay çok garip benim açımdan :D.

Upload hızımı değiştiremem ki Türkiye şartlarında yayıncı olmayan biri olarak 8 GB Upload'um var :D daha yüksek olma şansı yok ki bana takıla takıla oynuyorsun diyen arkadaşların hiçbiri yayıncı değil :D ayrıca evimde 100 Mbit fiber var yani bu olay çok garip benim açımdan :D.
8 GB değil mi ? 8 GB ? MB olmasın hocam.

Edit: Konuyu hortlattım gibi oldu ama @Exa05 hortlattı suçsuzum ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı