Valorant kalıcı olarak yasakladı

Hile kullanmadığını düşünüyorsan hatalı yasaklama almış olabilirsiniz çünkü bana da hiç rekabetçi moduna görmediğim halde 2 gün yasaklama vermişlerdi iletişim kanallarını kullanmayarak takımı zor duruma düşürmekten. Ticket atarak durumu anlattım ve yasaklama kaldırıldı ama ne özür dilendi ne gönül alındı, sildim oyunu. Bu aralar kafası karışık Riot'un.

Loldede aynı durum geçerli yeni bir chat filtresi denediler ve ne yazarsanız sizi otomatik yasaklıyordu. Ben neredeyse gay yazdığım için banlanıyordum işin garip kısmı Riot Games LGBT destekliyor.

Merhaba arkadaşlar, arada sırada işten gelince ayda 3-4 kere Valorant oynayan birisiyim. 3 haftadır oyuna girmedim ve dün oyuna girdiğimde kalıcı ban yediğimi öğrendim. Ticket atıp sebebini sorduğumda 3. parti yazılımlar yüzünden olduklarını, hesabımı bir daha kullanamayacağımı haziran ayına kadar cihaz banı uyguladıklarını söylediler. Nasıl bir yol ilerlemeliyim ve bu gereksiz banı bana neden attıkları hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Açmazlar aynısını bende yaşadım. Bekle hazirana kadar.

Bu ban olayı beni et mağdur etti. Kullandığım hile ise WeMod türü bir yazılımdı. Online oyunlarda da hile yapılabiliyormuş bunun içinde Valorant'ta dahil. Fakat Valorant Premium üyelik istiyor, para vermedim tabii ki ama uygulamanın arka tarafta açık olması bile Vanguard'ı tetikleyip ban yemenize sebep oluyor. Dikkat etmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı